Баніца з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви коли-небудь бували в Болгарії, то, напевно, знати, наскільки смачний цей чудовий пиріг. Ну а якщо ви ще не пробували це приголомшливе блюдо, тоді пропоную приготувати його сьогодні.
Серед усіх традиційних болгарських страв, мені особливо подобається ось це, тому що смак у такого пирога просто приголомшливий, словами і не описати. Взагалі, є кілька варіантів приготування Баніци, найпоширеніший - це з сиром, але зустрічаються так само і варіації з гарбузом, сиром і зеленню. Ну а я пропоную вам досить цікавий рецепт приготування Баніци з м'ясом, до якого ми, втім, додамо і ще дещо. Приготувати такий пиріг не так вже й складно, особливо якщо використовувати вже готове тісто, воно, звичайно, продається не скрізь, але знайти його можна. Ну а далі все простіше простого, ви без особливих зусиль впораєтеся з усім, адже зробити баницу з м'ясом в домашніх умовах можна швидко і легко.
- Тісто "філо" - 400 грам
- Печериці - 500 грам
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Листя шпинату - 400-500 грам
- Яйце - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Олія соняшникова - 100 мілілітрів
- Спеції - - За смаком (перець чорний мелений, червоний перець мелений, чебрець, чебрець, порошок Мадрасского каррі)
- Вода - 0, 5 склянки
- Сіль - За смаком