Рецепт Юшка з сьомги фото

Юшка з сьомги
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід
Супи , Вуха
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Рецепт юшки з сьомги. Приготування одного з найдавніших рибних страв російської кухні. Суп виходить наваристим і дуже смачним.

Опис приготування:

Філе сьомги нарізати на невеликі шматочки - картоплю нарізати ( соломкою або кубиком) - покласти все це в каструлю з закипаючою водою - варити на середньому вогні хвилин тридцять.

Лучок нарізаний півкільцями (або кубиком на розсуд) обсмажити на сковорідці, закинути туди ж і морквину і трохи згодом томатну пасту і тушкувати (томат можна трохи подсахаріть). Все змішати, спеціями довести до смаку - додати зелені і готово.

  • Філе сьомги - 400 грам
  • Картопля - 500 грам
  • Цибуля - 150 грам(1 велика цибулина)
  • Морква - 200 грам (дві середніх)
  • Часник - 1 зубчик (краще часниковий кубик)
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - - За смаком
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Лавровий лист - 3 штуки
Філе сьомги нарізати на невеликі шматочки - картоплю нарізати ( соломкою або кубиком) - покласти все це в каструлю з закипаючою водою - варити на середньому вогні хвилин тридцять.

Лучок нарізаний півкільцями (або кубиком на розсуд) обсмажити на сковорідці, закинути туди ж і морквину і трохи згодом томатну пасту і тушкувати (томат можна трохи подсахаріть). Все змішати, спеціями довести до смаку - додати зелені і готово.

Схожі рецепти