Юшка з сьомги
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт юшки з сьомги. Приготування одного з найдавніших рибних страв російської кухні. Суп виходить наваристим і дуже смачним.
Філе сьомги нарізати на невеликі шматочки - картоплю нарізати ( соломкою або кубиком) - покласти все це в каструлю з закипаючою водою - варити на середньому вогні хвилин тридцять.
Лучок нарізаний півкільцями (або кубиком на розсуд) обсмажити на сковорідці, закинути туди ж і морквину і трохи згодом томатну пасту і тушкувати (томат можна трохи подсахаріть). Все змішати, спеціями довести до смаку - додати зелені і готово.
- Філе сьомги - 400 грам
- Картопля - 500 грам
- Цибуля - 150 грам(1 велика цибулина)
- Морква - 200 грам (дві середніх)
- Часник - 1 зубчик (краще часниковий кубик)
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Сіль - - За смаком
- Перець чорний мелений - - За смаком
- Лавровий лист - 3 штуки
Філе сьомги нарізати на невеликі шматочки - картоплю нарізати ( соломкою або кубиком) - покласти все це в каструлю з закипаючою водою - варити на середньому вогні хвилин тридцять.
Лучок нарізаний півкільцями (або кубиком на розсуд) обсмажити на сковорідці, закинути туди ж і морквину і трохи згодом томатну пасту і тушкувати (томат можна трохи подсахаріть). Все змішати, спеціями довести до смаку - додати зелені і готово.
Лучок нарізаний півкільцями (або кубиком на розсуд) обсмажити на сковорідці, закинути туди ж і морквину і трохи згодом томатну пасту і тушкувати (томат можна трохи подсахаріть). Все змішати, спеціями довести до смаку - додати зелені і готово.