Юшка з консерви
(покроковий рецепт з фото)
Багато з нас пам'ятають таку юшку. Кому-то її давали по середах в садку. Кому-то її варив тато, коли мама їхала у справах. У кожного свої хороші спогади. Додамо їм реальності - зваримо юшку самі!
На самій-то справі всім ясно, що це не цілком вуха, а скоріше прекрасний рибний супчик. Ну і що з того? адже фінансових, трудових і тимчасових витрат самий мінімум. А результат просто відмінний. До того ж, імпровізуючи з видами консерв, ви кожен раз будете отримувати трохи інше блюдо. Отже, рецепт супу з рибної консерви!
- Рибні консерви - 2 штуки (консерви можна брати будь-які, виключно на ваш смак)
- Картопля - 5 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Манька - 2 Ст. Ложки
- Зелень (пучок) - 1 штука
- Лавровий лист - 2 штуки
- Мелений коріандр - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний перець (горошком) - За смаком
Картопля вимити, очистити, нарізати кубиками.
Морква вимити, очистити, нарізати кружечками.
Цибулю почистити, надрізати хрест навхрест, не до кінця.
Налити в каструлю 3 літра води. Поставити на вогонь. Як закипить покласти сіль, перець горошком, підготовлені овочі.
Коли овочі приготуються слід дістати цибулю. У каструлю додати рибні консерви прямо з маслом, лавровий лист, koriandr.
Помішуючи суп, всипати тонкою цівкою манку. Поварити ще кілька хвилин і зняти з вогню.
Зелень вимити, дрібно нарізати.
Юшку розлити по тарілках, посипати зеленню. Смачного!