Рецепт Юшка з консерви фото

Юшка з консерви
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Рибні консерви
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід
Супи , Вуха
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Багато з нас пам'ятають таку юшку. Кому-то її давали по середах в садку. Кому-то її варив тато, коли мама їхала у справах. У кожного свої хороші спогади. Додамо їм реальності - зваримо юшку самі!

Опис приготування:

На самій-то справі всім ясно, що це не цілком вуха, а скоріше прекрасний рибний супчик. Ну і що з того? адже фінансових, трудових і тимчасових витрат самий мінімум. А результат просто відмінний. До того ж, імпровізуючи з видами консерв, ви кожен раз будете отримувати трохи інше блюдо. Отже, рецепт супу з рибної консерви!

  • Рибні консерви - 2 штуки (консерви можна брати будь-які, виключно на ваш смак)
  • Картопля - 5 штук
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Манька - 2 Ст. Ложки
  • Зелень (пучок) - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Мелений коріандр - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець (горошком) - За смаком
юшка з консерви - фото крок 1
Картопля вимити, очистити, нарізати кубиками.
юшка з консерви - фото крок 2
Морква вимити, очистити, нарізати кружечками.
юшка з консерви - фото крок 3
Цибулю почистити, надрізати хрест навхрест, не до кінця.
юшка з консерви - фото крок 4
Налити в каструлю 3 літра води. Поставити на вогонь. Як закипить покласти сіль, перець горошком, підготовлені овочі.
юшка з консерви - фото крок 5
Коли овочі приготуються слід дістати цибулю. У каструлю додати рибні консерви прямо з маслом, лавровий лист, koriandr.
юшка з консерви - фото крок 6
Помішуючи суп, всипати тонкою цівкою манку. Поварити ще кілька хвилин і зняти з вогню.
юшка з консерви - фото крок 7
Зелень вимити, дрібно нарізати.
юшка з консерви - фото крок 8
Юшку розлити по тарілках, посипати зеленню. Смачного!

Схожі рецепти