Рецепт Юшка з голови сома фото

Юшка з голови сома
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Сом
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід
Супи, Вуха

Юшка з голови сома - самий ситний і смачний супчик! Я варю його за старими російським традиціям, хіба що обов'язково проціджую бульйон. Спробуйте.

Рецепт юшки з голови сома легко запам'ятовується. Юшка виходить дуже смачною. Коли я готую юшку, я завжди проціджую бульйон, Я повторюся. Але саме так я рятуюся від накипу і суп виходить чистим і апетитним. Вам обов'язково сподобається вуха з голови сома. Давайте приступимо до приготування.

  • Голова сома - 1-2 штук
  • Картопля - 4 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Пучок петрушки - 1 штука (маленький.)
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 2 чайних ложки
юшка з голови сома - фото крок 1
Помийте голову сома, можете покласти в каструлю ще якісь частини сома. Які у вас залишилися від іншого блюда. Залийте водою і доведіть до кипіння.
юшка з голови сома - фото крок 2
Поки вариться риба, наріжте ріпчасту цибулю,
юшка з голови сома - фото крок 3
Наріжте картоплю кружечками.
юшка з голови сома - фото крок 4
Моркву натріть на крупній тертці. Обсмажте на рослинно олії разом з цибулею.
юшка з голови сома - фото крок 5
Дістаньте рибу з бульйону, процідіть бульйон через марлю, щоб він був чистим, без накипу.
юшка з голови сома - фото крок 6
Складіть в бульйон картоплю і зажарку.
юшка з голови сома - фото крок 7
Нарубаєте петрушки і додайте в уже готову юшку. Юшка з голови сома - приголомшливе блюдо.

Схожі рецепти