Юшка з голови сома
(покроковий рецепт з фото)
Юшка з голови сома - самий ситний і смачний супчик! Я варю його за старими російським традиціям, хіба що обов'язково проціджую бульйон. Спробуйте.
Рецепт юшки з голови сома легко запам'ятовується. Юшка виходить дуже смачною. Коли я готую юшку, я завжди проціджую бульйон, Я повторюся. Але саме так я рятуюся від накипу і суп виходить чистим і апетитним. Вам обов'язково сподобається вуха з голови сома. Давайте приступимо до приготування.
- Голова сома - 1-2 штук
- Картопля - 4 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Пучок петрушки - 1 штука (маленький.)
- Лавровий лист - 1 штука
- Сіль - 2 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 2 чайних ложки
Помийте голову сома, можете покласти в каструлю ще якісь частини сома. Які у вас залишилися від іншого блюда. Залийте водою і доведіть до кипіння.
Поки вариться риба, наріжте ріпчасту цибулю,
Наріжте картоплю кружечками.
Моркву натріть на крупній тертці. Обсмажте на рослинно олії разом з цибулею.
Дістаньте рибу з бульйону, процідіть бульйон через марлю, щоб він був чистим, без накипу.
Складіть в бульйон картоплю і зажарку.
Нарубаєте петрушки і додайте в уже готову юшку. Юшка з голови сома - приголомшливе блюдо.