Рецепт Яйця в Scottish фото

Яйця в Scottish
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На полуденок , На святковий стіл , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Яйця в Scottish - просте в приготуванні і дуже ситне блюдо. Воно відмінно підходить для післяобідньої закуски, святкового столу, фуршету або пікніка. Одного яйця вистачає на одну людину.

Опис приготування:

Яйця в Scottish - просте в приготуванні і дуже ситне блюдо. Фарш для нього ви можете використовувати будь-який, включаючи фарш, витягнутий зі свіжих ковбасок. Такий фарш вже буває зі спеціями, тому додатково їх додавати не потрібно. Смачного!

  • Яйця варені - 6 штук
  • М'ясний фарш - 500 грам
  • Яйця свіжі - 2 штуки
  • Панірувальні сухарі - 2 склянки
  • Масло рослинне - 1 Склянка (в разі, якщо будете смажити на плиті, а не в духовці)
  • Спеції для м'яса - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
яйця в Scottish - фото крок 1
1. В одну миску всипте панірувальні сухарі. У другій м'ясний фарш змішайте зі спеціями. У третій збийте віночком свіжі яйця.
яйця в Scottish - фото крок 2
2. На плоскій тарілці фарш розрівняйте, утворивши свого роду невеликий"млинець" , в який заверне варене яйце.
яйця в Scottish - фото крок 3
3. Варені яйця очистіть.
яйця в Scottish - фото крок 4
4. Очищене яйце викладіть в центр"млинчика" з фаршу і заліпити фаршем.
яйця в Scottish - фото крок 5
5. Яйце в фарші умочіть у збите яйце.
яйця в Scottish - фото крок 6
6. Яйце в фарші можна запікати в духовці або піч в гарячому рослинному маслі. Якщо ви будете смажити яйце в маслі, то гарненько розігрійте масло, вкладіть туди яйце і смажте протягом 10 хвилин.
яйця в Scottish - фото крок 7
7. У духовці ж яйця по-шотландськи запекабтся при температурі 200 градусів протягом 15 хвилин до золотисто-коричневого кольору.
яйця в Scottish - фото крок 8
8. Яйця по-шотландськи можна подавати гарячими або холодними. Перед подачею наріжте. Смачного!

Схожі рецепти