Ovsyanaya безлад в Scottish
(покроковий рецепт з фото)
Вівсяна каша по-шотландськи готується виключно на воді з великих пластівців! але повірте, каша вам точно сподобається, тому що в ній є невеликий секрет. Вийде дуже смачно!
У готову кашу можете додавати шматочки свіжих фруктів або ягоди - свіжі або заморожені. І обов'язково - обкладинка! Мед можна замінити на будь-якої сироп або виключити взагалі! розповім вам, як приготувати вівсяну каша по-шотландськи.
- Крупа вівсяна - 2 склянки (велика)
- Вода - 4 склянки
- Молоко - 1, 5 склянки
- Ягоди - 100-150 грам
- Мед - 50 грам
- Обкладинка - 2 чайних ложки
- Сіль - щіпка

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Кашу зваріть на воді з дрібкою солі.

Розкладіть гарячу кашу в миски і додайте холодне молоко! В цьому і є головний секрет каші по-шотландськи.

Додайте мед і ягоди.

Посипте все корицею і можна подавати до столу!

Смачного!