Рецепт Ovsyanaya безлад в Scottish фото

Ovsyanaya безлад в Scottish
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Вівсянка , Крупи
Дієтичне харчування , Роздільне харчування , Для діабетиків
На сніданок
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

Вівсяна каша по-шотландськи готується виключно на воді з великих пластівців! але повірте, каша вам точно сподобається, тому що в ній є невеликий секрет. Вийде дуже смачно!

Опис приготування:

У готову кашу можете додавати шматочки свіжих фруктів або ягоди - свіжі або заморожені. І обов'язково - обкладинка! Мед можна замінити на будь-якої сироп або виключити взагалі! розповім вам, як приготувати вівсяну каша по-шотландськи.

  • Крупа вівсяна - 2 склянки (велика)
  • Вода - 4 склянки
  • Молоко - 1, 5 склянки
  • Ягоди - 100-150 грам
  • Мед - 50 грам
  • Обкладинка - 2 чайних ложки
  • Сіль - щіпка
Ovsyanaya безлад в Scottish - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Ovsyanaya безлад в Scottish - фото крок 2
Кашу зваріть на воді з дрібкою солі.
Ovsyanaya безлад в Scottish - фото крок 3
Розкладіть гарячу кашу в миски і додайте холодне молоко! В цьому і є головний секрет каші по-шотландськи.
Ovsyanaya безлад в Scottish - фото крок 4
Додайте мед і ягоди.
Ovsyanaya безлад в Scottish - фото крок 5
Посипте все корицею і можна подавати до столу!
Ovsyanaya безлад в Scottish - фото крок 6
Смачного!