Яйця курячі фаршировані
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.
Найпростіший, базовий рецепт фаршированих курячих яєць допоможе кожному, хто накриває святковий стіл. Втім, і на буденному столі ці яйця будуть користуватися великим попитом.
Опис приготування:
Класика жанру - фаршировані курячі яйця. Як відомо, фарширують яйця чим завгодно, проте я дам вам найпростіший, базовий рецепт фаршированих курячих яєць, в якому вони фаршируються, по суті, сумішшю жовтків і приправ. Дуже проста закуска, яка гарантовано припаде до смаку всім вашим їдоках.
- Яйця - 12 штук
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Зелень свіжа - 2 Ст. Ложки
- Спеції - 2 Ст. Ложки (суха гірчиця, часниковий порошок, паприка, чорний перець, сіль)
Покладіть яйця в холодну воду. Поставте на середній вогонь.
Доведіть воду до кипіння. Коли вода закипить, вимкніть вогонь, накрийте кришкою і дайте яйцям полежати в окропі 10 хвилин.
Через 10 хвилин дістаємо яйця з окропу, обливає холодною водою. Чистим.
Розрізаємо яйця навпіл.
Змішуємо яєчні жовтки з майонезом, молоком, подрібненою зеленню і спеціями.
Фаршируємо білки сумішшю. Ставимо в холодильник, після чого подаємо до столу.