Рецепт Яловичина, запечена з цибулею фото

Яловичина, запечена з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина, Цибуля
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Соковиті цільні шматочки яловичини в сметані з цибулею - це смачно і ситно. Можна додати будь-які спеції за смаком. Для вас рецепт неймовірно смачної страви, як приготувати яловичину, запечену з цибулею.

Обов'язково накрийте форму, в якій будете випікати м'ясо, фольгою, щоб сік, який виділяється в процесі приготування, не випаровується, тоді м'ясо буде пропарити. Можете додати більше цибулі, якщо любите, а також доповнити блюдо іншими овочами. Подавайте м'ясо гарячим.

  • Яловичина - 700 грам
  • Кунжут - 1 Чайна ложка
  • Крем - 3/4 склянки
  • Цибуля - 1 штука
  • Соус «Теріякі» - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Зелень - 1 пучок
  • Каррі - 0, 5 чайних ложки
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
яловичина, запечена з цибулею - фото крок 1
1. Промийте яловичину, поріжте її скибочками.
яловичина, запечена з цибулею - фото крок 2
2. Додайте до м'яса сіль, перець, кунжут і каррі, ретельно змастити м'ясо приправами.
яловичина, запечена з цибулею - фото крок 3
3. Додайте до м'яса соус «Теріякі» і сметану, перемажьте мясо.
яловичина, запечена з цибулею - фото крок 4
4. Почистіть цибулю і поріжте його півкільцями.
яловичина, запечена з цибулею - фото крок 5
5. Викладіть цибулю в форму для випічки, полийте оливковою олією, сіль за смаком.
яловичина, запечена з цибулею - фото крок 6
6. Покладіть зверху шматочки яловичини.
яловичина, запечена з цибулею - фото крок 7
7. Накрийте форму фольгою, зробіть в ній кілька дірок за допомогою вилки, поставте форму в розігріту до 175 градусів духовку і запікайте протягом 80 хвилин.
яловичина, запечена з цибулею - фото крок 8
8. По готовності трохи остудіть блюдо і подавайте до столу.

Схожі рецепти