Яловичина, запечена з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Соковиті цільні шматочки яловичини в сметані з цибулею - це смачно і ситно. Можна додати будь-які спеції за смаком. Для вас рецепт неймовірно смачної страви, як приготувати яловичину, запечену з цибулею.
Обов'язково накрийте форму, в якій будете випікати м'ясо, фольгою, щоб сік, який виділяється в процесі приготування, не випаровується, тоді м'ясо буде пропарити. Можете додати більше цибулі, якщо любите, а також доповнити блюдо іншими овочами. Подавайте м'ясо гарячим.
- Яловичина - 700 грам
- Кунжут - 1 Чайна ложка
- Крем - 3/4 склянки
- Цибуля - 1 штука
- Соус «Теріякі» - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Зелень - 1 пучок
- Каррі - 0, 5 чайних ложки
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
1. Промийте яловичину, поріжте її скибочками.
2. Додайте до м'яса сіль, перець, кунжут і каррі, ретельно змастити м'ясо приправами.
3. Додайте до м'яса соус «Теріякі» і сметану, перемажьте мясо.
4. Почистіть цибулю і поріжте його півкільцями.
5. Викладіть цибулю в форму для випічки, полийте оливковою олією, сіль за смаком.
6. Покладіть зверху шматочки яловичини.
7. Накрийте форму фольгою, зробіть в ній кілька дірок за допомогою вилки, поставте форму в розігріту до 175 градусів духовку і запікайте протягом 80 хвилин.
8. По готовності трохи остудіть блюдо і подавайте до столу.