Рецепт Яловичина, тушкована з йогуртом фото

Яловичина, тушкована з йогуртом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

В якості основного гарячого на кожен день чудовою ідеєю стане це ніжне, апетитне і смачне м'ясо з підливою, від якої просто неможливо відірватися. Запам'ятовуйте і повторіть рецепт!

Представляю вам класний варіант, як приготувати яловичину, тушковану з йогуртом. Імбир, часник і спеції надають страві приголомшливий аромат. З соусу виходить чудова підлива, яка ідеально доповнить будь-який гарнір. В рецепт за бажанням можна додати трохи томатної пасти, щоб зробити страву більш яскравим.

  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Яловичина - 1 кілограм
  • Цибулина - 2-3 штук
  • Сіль і перець - За смаком
  • Спеції - За смаком (паприка, чилі, суміш для м'яса)
  • Імбир - 1 Чайна ложка
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Натуральний йогурт - 400 грам
  • Вода - 3/4-1 склянки
1
Яловичину вимийте, обсушити, по необхідності видаліть плівки, наріжте невеликими шматочками.
2
На сковороду налийте олію, розігрійте і обсмажте м'ясо на сильному вогні до утворення скоринки.
3
Перекладіть яловичину на тарілку. Вогонь зменшіть і викладіть подрібнену цибулю. Обсмажте його до прозорості.
4
Додайте дрібно нарізаний часник і імбир, смажте ще пару хвилин, помішуючи.
5
Поверніть на сковороду м'ясо, додайте сіль і спеції.
6
Викладіть йогурт, влийте трохи води і акуратно все перемішайте. Накрийте кришкою і залиште гаситися на мінімальному вогні до готовності.
7
Смачного!

Схожі рецепти