Яловичі тефтелі з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Багато батьків стикаються з такою проблемою: дітки відмовляються їсти овочі. Але ж без них ніяк не можна. Я знайшла вихід з цієї ситуації: замаскувати їх і додати в улюблене блюдо. Спробуйте!
І вам я теж пропоную дізнатися про те, як приготувати яловичі тефтелі з брокколі. Принцип створення блюдо простий: окремо варимо овочі, перетворюємо їх в пюре, а потім з'єднуємо з фаршем. Смак і колір виробів не видасть, що в них є брокколі. Вони відмінно поєднуються з макаронами і вершковим соусом.
- Фарш із яловичини - 600 грам
- Брокколі - 300 грам
- Rikotta - 150 грам
- Кнопка - 50 грам
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Молоко - 250 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Пармезан - 30 грам
- Часник - 0, 5 зубчики
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. Для початку нарвіть батон і замочіть його в молоці.
2. Брокколі відварити в киплячій воді 10 хвилин.
3. Коли брокколі охолоне, з'єднайте його з хлібом і молоком, рікоттою і часником.
4. Помістіть інгредієнти в блендер або міксер. Подрібніть їх в пюре.
5. Після цього пюре перемішайте з фаршем, натертим сиром, яйцем і сіллю.
6. Потім формуйте з фаршу тефтелі і обваляйте їх у борошні.
7. Далі форму для запікання змастіть маслом. Викладіть в неї вироби.
9. Випікайте вироби 30 хвилин в духовці при 200 градусах. Смачного!