Яловичі Ролади
(покроковий рецепт з фото)
Яловичі Ролади - це звичайні рулетики з м'яса з незвичайною начинкою. Вони ідеальні і для святкового столу, і для сімейної вечері відмінно підійдуть. Готуються просто і виходять неймовірно смачними.
Всім любителям м'ясних страв я розповім, як приготувати яловичі Ролади. Ролади - це дуже смачні, соковиті рулетики з незвичайною начинкою. Вони стануть прикрасою святкового столу, та й на сімейній вечері будуть до речі. Приготувати їх не так вже й складно, але трохи доведеться повозиться. Проте повірте: результат вам, вашим рідним і гостям обов'язково сподобається.
- Яловичина - 800 грам
- Бекон - 10 штук (або шинка)
- Гірчичний - 3-4 Ст. Ложок
- Маринований огірок - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Лавровий лист - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Гвоздика - 1-2 штук
- Перець горошком - 2-3 штук
- Болгарський перець - 1 штука
- Чорний мелений перець - 3-4 Щепоток
- Сіль - 1/2 чайних ложки (за смаком)

Яловичу м'якоть нарізаємо тонкими скибочками, як на великі відбивні. Потім добре відбиваємо, солимо і перчимо до смаку, змащуємо гірчицею.

Потім викладаємо на кожен шматок м'яса 2 шматочки бекону, скибочку огірка, скибочку перцю і нарізаний півкільцями цибулю.

Загортаємо м'ясо в щільні рулети і обв'язуємо ниткою або скріплюємо зубочистками, щоб Ролади не розвалилися.

Викладаємо Ролади на розігріту з рослинним маслом сковороду і обсмажуємо з усіх боків до рум'яної скоринки.

Далі Ролади необхідно залити водою або м'ясним бульйоном, до половини або трохи більше. Додайте порізаний на шматочки часник, кілька шматочків цибулі, лавровий лист, перець горошком і гвоздику.

Тушкуємо яловичі Ролади на невеликому вогні під кришкою приблизно 1, 5 годину. Потім можна додати в бульйон сіль і перець за смаком. Перед подачею не забудьте прибрати нитки або зубочистки.