Рецепт Яловича печінка в вершковому соусі фото

Яловича печінка в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

До сили-силенної рецептів приготування печінки прошу додати і мій. Печінка виходить дуже ніжна і соковита, тушкована в вершках і сметана. Запрошую ознайомитися з рецептом.

Опис приготування:

Аналогічним чином цілком можна готувати будь-яку іншу печінку, навіть курячу. За вашим бажанням, цілком доречно буде додати часник.

  • Печінка яловича - 350 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Олія соняшникова - 30 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
яловича печінка в вершковому соусі - фото крок 1
1. Лук почистіть і наріжте кубиком.
яловича печінка в вершковому соусі - фото крок 2
2. Обсмажте на сковороді до золотистого кольору.
яловича печінка в вершковому соусі - фото крок 3
3. Печінка наріжте середніми шматочками.
яловича печінка в вершковому соусі - фото крок 4
4. У пакет насипте борошно, додайте шматочки печінки і добре потрясіть, щоб печінка покрилася борошном.
яловича печінка в вершковому соусі - фото крок 5
5. Додайте печінку в сковороду і обсмажте все разом.
яловича печінка в вершковому соусі - фото крок 6
6. Додайте вершки, сметану. Додати сіль, поперчіть, перемішайте і тушкуйте на невеликому вогні близько 10 хвилин.
яловича печінка в вершковому соусі - фото крок 7
7. Смачного!

Схожі рецепти