Яловича печінка в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
До сили-силенної рецептів приготування печінки прошу додати і мій. Печінка виходить дуже ніжна і соковита, тушкована в вершках і сметана. Запрошую ознайомитися з рецептом.
Аналогічним чином цілком можна готувати будь-яку іншу печінку, навіть курячу. За вашим бажанням, цілком доречно буде додати часник.
- Печінка яловича - 350 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Олія соняшникова - 30 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Вершки - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Лук почистіть і наріжте кубиком.
2. Обсмажте на сковороді до золотистого кольору.
3. Печінка наріжте середніми шматочками.
4. У пакет насипте борошно, додайте шматочки печінки і добре потрясіть, щоб печінка покрилася борошном.
5. Додайте печінку в сковороду і обсмажте все разом.
6. Додайте вершки, сметану. Додати сіль, поперчіть, перемішайте і тушкуйте на невеликому вогні близько 10 хвилин.
7. Смачного!