Ягідний сорбе
(покроковий рецепт з фото)
Людині для щастя в жарку пору потрібен прохолодний напій або освіжаюче морозиво. Мій рецепт може виявитися дуже до речі. Дізнайтеся, як приготувати ягідний сорбе і побалуйте себе.
Сорби - це натуральна, м'яка і корисна альтернатива покупному морозиву. Я зробила його з червоної смородини і суниці. Поєднання ягід дуже вдале. Кислувато-солодкий смак не залишить байдужим жодного ласуна.
- Червона смородина - 150 грам
- Полуниця - 150 грам
- Цукрова пудра - 100 грам
Полуницю і смородину переберіть і помийте. Обсушити, щоб не залишалося води. Потім подрібніть ягоди блендером до єдиної консистенції.
Потім в ягідну масу починайте порційно всипати цукор. Додайте цукрову пудру і збийте ще раз. Дозвольте цукру розчинитися.
Приберіть сорбет в морозильну камеру на 3-4 годину. За цей час перемішайте масу два рази. Приємною дегустації!