Рецепт Ягідний сорбе фото

Ягідний сорбе
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня , Казахська кухня , Киргизька кухня
Ягоди, Смородина, Полуниця, Червона смородина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На полуденок
Десерти, Сорбет

Людині для щастя в жарку пору потрібен прохолодний напій або освіжаюче морозиво. Мій рецепт може виявитися дуже до речі. Дізнайтеся, як приготувати ягідний сорбе і побалуйте себе.

Сорби - це натуральна, м'яка і корисна альтернатива покупному морозиву. Я зробила його з червоної смородини і суниці. Поєднання ягід дуже вдале. Кислувато-солодкий смак не залишить байдужим жодного ласуна.

  • Червона смородина - 150 грам
  • Полуниця - 150 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
ягідний сорбе - фото крок 1
Полуницю і смородину переберіть і помийте. Обсушити, щоб не залишалося води. Потім подрібніть ягоди блендером до єдиної консистенції.
ягідний сорбе - фото крок 2
Потім в ягідну масу починайте порційно всипати цукор. Додайте цукрову пудру і збийте ще раз. Дозвольте цукру розчинитися.
ягідний сорбе - фото крок 3
Приберіть сорбет в морозильну камеру на 3-4 годину. За цей час перемішайте масу два рази. Приємною дегустації!

Схожі рецепти