Сорбе з банана
(покроковий рецепт з фото)
Сорбе з банана - це м'яке морозиво, яке так приємно їсти влітку або подати на святковій вечірці. Щоб його приготувати, потрібен домашній комбайн.
Сорбе з банана подавати потрібно відразу, як тільки воно збила. Для різноманітності смаку можна додати какао-порошок, арахісове масло або інші заморожені фрукти. Найголовніше в цьому рецепті, заморозити банани так, щоб вони не злиплися. Тому викладаються вони в один шар, а потім зайві швидко забираються в мішечки, щоб не встигли підтанути і злипнутися і зберігаються в холодильнику. Успіхів і приємного апетиту!
- Банан - 450 грам
Банан порізати кружальцями і заморозити на кілька годин.
Заморожені банани розподіліть по мішечках по 450 грам. Збезповітріть.
Для сорбе використовуйте одну порцію бананів. Покладіть банани в комбайн з лезами.
Пульсуючими відрізками часу подрібніть банани в крихту.
За допомогою лопатки добийтеся, щоб суміш була гладкою.
Обробляти поки суміш не стане гладкою.
Готове сорбе розкладіть по формах.
Смачного!