Рецепт Сорбе з банана фото

Сорбе з банана
(покроковий рецепт з фото)

Аргентинська кухня
Фрукти , Банан
Пісні страви
На вечерю
Десерти
Кількість порцій: 2
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Сорбе з банана - це м'яке морозиво, яке так приємно їсти влітку або подати на святковій вечірці. Щоб його приготувати, потрібен домашній комбайн.

Опис приготування:

Сорбе з банана подавати потрібно відразу, як тільки воно збила. Для різноманітності смаку можна додати какао-порошок, арахісове масло або інші заморожені фрукти. Найголовніше в цьому рецепті, заморозити банани так, щоб вони не злиплися. Тому викладаються вони в один шар, а потім зайві швидко забираються в мішечки, щоб не встигли підтанути і злипнутися і зберігаються в холодильнику. Успіхів і приємного апетиту!

  • Банан - 450 грам
сорбе з банана - фото крок 1
Банан порізати кружальцями і заморозити на кілька годин.
сорбе з банана - фото крок 2
Заморожені банани розподіліть по мішечках по 450 грам. Збезповітріть.
сорбе з банана - фото крок 3
Для сорбе використовуйте одну порцію бананів. Покладіть банани в комбайн з лезами.
сорбе з банана - фото крок 4
Пульсуючими відрізками часу подрібніть банани в крихту.
сорбе з банана - фото крок 5
За допомогою лопатки добийтеся, щоб суміш була гладкою.
сорбе з банана - фото крок 6
Обробляти поки суміш не стане гладкою.
сорбе з банана - фото крок 7
Готове сорбе розкладіть по формах.
сорбе з банана - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти