Сорбе з папайї
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 5 г. 0 хв.
Сорбе з папайї в літню спеку освіжає краще будь-якого морозива. Один з моїх найулюбленіших десертів.
Опис приготування:
Рецепт сорбе з папайї - дуже універсальна штука, оскільки практично аналогічно можна приготувати, скажімо, сорбе з дині або кавуна. Принцип один і той же. Цей десерт за смаком і консистенції дуже нагадує морозиво, проте смак сорбе більш насичений і яскравий. Та й візуально такий десерт виглядає просто чудово.
- Папайя - 600 грам
- Сир філадельфія - 3 Ст. Ложки
- Мед - 3 Ст. Ложки
- Вапно - 1/2 штуки
Папайю необхідно очистити від шкірки і кісточок, а потім подрібнити в блендері до консистенції пюре.
Додаємо всі інші інгредієнти - мідь, вершковий сир і сік половини лайма. Перемішуємо.
Переливаємо масу в контейнер і ставимо в морозильну камеру на 2-3 годину.
Застиглий десерт дістаємо з морозилки і ще раз збиваємо за допомогою блендера. Кладемо назад в контейнер - і знову на пару годин в морозилку. Готово!