Рецепт Сорбе з папайї фото

Сорбе з папайї
(покроковий рецепт з фото)

Африканська кухня
Фрукти , Папайя
Рецепти для схуднення
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Десерти
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Сорбе з папайї в літню спеку освіжає краще будь-якого морозива. Один з моїх найулюбленіших десертів.

Опис приготування:

Рецепт сорбе з папайї - дуже універсальна штука, оскільки практично аналогічно можна приготувати, скажімо, сорбе з дині або кавуна. Принцип один і той же. Цей десерт за смаком і консистенції дуже нагадує морозиво, проте смак сорбе більш насичений і яскравий. Та й візуально такий десерт виглядає просто чудово.

  • Папайя - 600 грам
  • Сир філадельфія - 3 Ст. Ложки
  • Мед - 3 Ст. Ложки
  • Вапно - 1/2 штуки
сорбе з папайї - фото крок 1
Папайю необхідно очистити від шкірки і кісточок, а потім подрібнити в блендері до консистенції пюре.
сорбе з папайї - фото крок 2
Додаємо всі інші інгредієнти - мідь, вершковий сир і сік половини лайма. Перемішуємо.
сорбе з папайї - фото крок 3
Переливаємо масу в контейнер і ставимо в морозильну камеру на 2-3 годину.
сорбе з папайї - фото крок 4
Застиглий десерт дістаємо з морозилки і ще раз збиваємо за допомогою блендера. Кладемо назад в контейнер - і знову на пару годин в морозилку. Готово!

Схожі рецепти