Ягідний лимонад
(покроковий рецепт з фото)
Ягідний лимонад вважається весняним напоєм, який відмінно охолоджує в жаркий день. У цьому рецепті я розповім вам два рецепти приготування ягідного лимонаду - смачного, свіжого і красивого напою.
Навесні хочеться охолоджуючих напоїв, тому відмінним варіантом буде приготувати лимонад. А так як ягоди у більшості господинь заморожені і завжди готові до використання, пропоную приготувати ягідний лимонад з чорниці та гібіскуса. Такий напій є дуже корисним і, до того ж, добре втаязикє спрагу. Поєднання злегка кислих ягід з медом і газованою водою - найкращий варіант напою для літнього дня. Обов'язково спробуйте!
- Заморожені ягоди - 1 Склянка
- Лимонад - 200 мілілітрів
- М'ята - 1 пучок
- Лід - 3-5 штук
- Чай з гібіскусом - 1 штука
- Окріп - 1 Склянка
- Мед - 1 Чайна ложка
- Мінеральна газована вода - 150 мілілітрів
1. Для приготування ягідного лимонаду ягоди подрібніть за допомогою блендера в кашку. Частина м'якоті відправте в стакан, додайте кілька листків м'яти і трохи пам'ятаєте їх, щоб м'ята дала сік.
2. Додайте лимонад, лід і прикрасьте м'ятою - ягідний лимонад готовий. Подавайте охолодженим і з трубочкою.
3. Для приготування холодного чаю з гібіскусом спочатку залийте окропом чай з медом і дайте йому настоятися. Потім охолодіть його і перелийте частину чаю в склянку.
4. Додайте мінеральну газовану воду, лід і м'ята. Також подавайте його охолодженим. Смачного!