Рецепт Ягідний лимонад фото

Ягідний лимонад
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Ягоди , Зелень , М'ята , Мед
Страви без випічки
На полуденок , На швидку руку
Лимонад , Напої
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.

Ягідний лимонад вважається весняним напоєм, який відмінно охолоджує в жаркий день. У цьому рецепті я розповім вам два рецепти приготування ягідного лимонаду - смачного, свіжого і красивого напою.

Опис приготування:

Навесні хочеться охолоджуючих напоїв, тому відмінним варіантом буде приготувати лимонад. А так як ягоди у більшості господинь заморожені і завжди готові до використання, пропоную приготувати ягідний лимонад з чорниці та гібіскуса. Такий напій є дуже корисним і, до того ж, добре втаязикє спрагу. Поєднання злегка кислих ягід з медом і газованою водою - найкращий варіант напою для літнього дня. Обов'язково спробуйте!

  • Заморожені ягоди - 1 Склянка
  • Лимонад - 200 мілілітрів
  • М'ята - 1 пучок
  • Лід - 3-5 штук
  • Чай з гібіскусом - 1 штука
  • Окріп - 1 Склянка
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Мінеральна газована вода - 150 мілілітрів
ягідний лимонад - фото крок 1
1. Для приготування ягідного лимонаду ягоди подрібніть за допомогою блендера в кашку. Частина м'якоті відправте в стакан, додайте кілька листків м'яти і трохи пам'ятаєте їх, щоб м'ята дала сік.
ягідний лимонад - фото крок 2
2. Додайте лимонад, лід і прикрасьте м'ятою - ягідний лимонад готовий. Подавайте охолодженим і з трубочкою.
ягідний лимонад - фото крок 3
3. Для приготування холодного чаю з гібіскусом спочатку залийте окропом чай з медом і дайте йому настоятися. Потім охолодіть його і перелийте частину чаю в склянку.
ягідний лимонад - фото крок 4
4. Додайте мінеральну газовану воду, лід і м'ята. Також подавайте його охолодженим. Смачного!

Схожі рецепти