Яєчня з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Приємно на сніданок з'їсти щось корисне і смачне. Але не менш важливо, щоб це ще й готувалося швидко. У цій ситуації нас завжди рятують яйця. Так давайте трохи пограємо зі звичним рецептом.
Окрім того, що блюдо легко робиться, воно ще й корисне. Запасіться вітамінами і білками на весь день, з'ївши його сутра. Найскладніше буде - зварити броколі. Але я вам поясню, як це зробити, і у вас все вийде. Приправи спробуйте додати ті, які вам подобаються, але я зазвичай просто перчу яєчню.
- Брокколі - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
У киплячу посоленную воду закиньте брокколі. Зменшіть вогонь, варите овоч 6 хвилин. Потім дістаньте його, перекладіть в друшляк і відразу залийте крижаною водою.
Поставте розігріватися сковорідку з олією. Тим часом розберіть броколі на суцвіття.
Подрібніть часник, відправте його разом з суцвіттями на вогонь. Потім вливайте яйця. Приправити сіллю і poperčite.
Смажте до потрібного вам стану під кришкою або без неї. Подавайте гарячу яєчню з брокколі відразу ж.