Рецепт Яєчня в млинцях фото

Яєчня в млинцях
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Яйця
Дієтичне харчування
На сніданок
Гарячі страви , Яєчня
Кількість порцій: 7
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Це буде яєчня в млинцях по-французьки, а якщо бути точніше, за Бретон, з начинкою з шинки і сиру. Млинці приготуємо з гречаного борошна, які називаються"Galettes Bretonnes Completes" .

Опис приготування:

У приготуванні цієї страви можна виділити два етапи - підготовка тесту і випікання млинців. Посмажити млинці можна заздалегідь, наприклад, з вечора, для того, щоб до сніданку швиденько подати це смачна страва.

  • Борошно гречане - 125 грам
  • Борошно пшеничне - 125 грам
  • Сіль - 8 грам
  • Яйця - 9 штук(2 шт. - в тісто, 7 шт. - в начинку)
  • Холодна вода - 500-600 мілілітрів
  • Бекон або шинка - 100 грам
  • М'який сир - 100 грам
  • Зелень - 50 грам (для подачі)
  • Бальзамічний соус - 15 грам (для сервіровки)
  • Масло рослинне - 50 грам (в тісто)
  • Вершкове масло - 50 грам (для змазування млинців)
яєчня в млинцях - фото крок 1
Підготуйте продукти відповідно до рецепту.
яєчня в млинцях - фото крок 2
Всипте в миску гречане борошно і сіль.
яєчня в млинцях - фото крок 3
Перемішайте суху суміш.
яєчня в млинцях - фото крок 4
Вбейте в муку по одному 2 яйця.
яєчня в млинцях - фото крок 5
Перемішайте.
яєчня в млинцях - фото крок 6
Додавайте воду частинами і перемішуйте тісто.
яєчня в млинцях - фото крок 7
Частинами всипте всю пшеничне борошно.
яєчня в млинцях - фото крок 8
Влийте залишки води і остаточно розмішайте тісто, закрийте плівкою і приберіть в холодильник мінімум на 2 годину.
яєчня в млинцях - фото крок 9
Перед випічкою млинців влийте в тісто дві столові ложки рослинної олії і перемішайте.
яєчня в млинцях - фото крок 10
Перед випічкою млинців розігрійте сковороду і змастіть її рослинним маслом один раз.
яєчня в млинцях - фото крок 11
Наливайте тісто на сковороду і смажте млинці з обох сторін.
яєчня в млинцях - фото крок 12
Кожен готовий млинець змастіть розм'якшеним вершковим маслом.
яєчня в млинцях - фото крок 13
З цієї порції тесту виходить 7-8 млинців, в залежності від діаметра сковороди.
яєчня в млинцях - фото крок 14
Тепер можна приступити до випікання основного блюда. Змастіть сковороду вершковим маслом.
яєчня в млинцях - фото крок 15
Викладіть готовий млинчик.
яєчня в млинцях - фото крок 16
Викладіть на млинець натертий сир у вигляді кола з поглибленням в центрі.
яєчня в млинцях - фото крок 17
Яйце можна розбити відразу в млинець, але краще його розбити в невелику тарілочку, так вилити яйце вийде акуратніше.
яєчня в млинцях - фото крок 18
Додайте яйце в центрі кола з сиру.
яєчня в млинцях - фото крок 19
Навколо яйця викладіть бекон або шинку, потім акуратно підверніть до центру всі чотири сторони млинця, не забувайте посолити і поперчити.
яєчня в млинцях - фото крок 20
Поки готується млинець, поріжте дрібно зелену цибулю і зелень.
яєчня в млинцях - фото крок 21
Викладайте млинець на тарілку сервіровки, прикрашайте зеленню і бальзамічним соусом. Смачного!

Схожі рецепти