Яєчня на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
А як ви робите яєчню, я, наприклад, Краще вже приготувати її на кефірі, з ним яєчня виходить повітрям і пишною, а якщо додати в блюдо трохи ковбаски і зеленого цибульки буде ще смачніше.
Важко уявити більш просте в приготуванні і смачна страва до сніданку, ніж яєчня на кефірі в домашніх умовах, з нею ви зможете без праці нагодувати всю свою сім'ю. Наприклад, взявши вісім яєць, стакан кефіру, трохи ковбаски і свіжого цибульки, ми отримаємо досить значного розміру яєчню, якої вистачить для 3-4 людина. А якщо у вашій родині ще більше людей, не біда, збільште кількість інгредієнтів і запечіть вашу яєчню, до речі, в духовці вона виходить нітрохи не гірше. Загалом, цей простий рецепт яєчні на кефірі дійсно хороша річ, він не раз виручав мене вранці, сподіваюся, вам він стане в нагоді.
- Яйце - 8 штук
- Кефір - 1 Склянка
- Ковбаса копчена - 150 грам
- Пір'я зеленої цибулі - 5-6 штук
- Вершкове масло - 50 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Отже, беремо досить глибоку миску і розбиваємо в неї яйця.
Вливаємо до яєць кефір, додаємо сіль і мелений перець за смаком, збиваємо всі інгредієнти за допомогою віночка.
Далі нарізаємо ковбасу на невеликі шматочки і викладаємо в яєчну суміш.
Зелену цибулю подрібнюємо і також викладаємо в миску з яйцями, перемішуємо все.
Тепер ми ставимо сковороду на вогонь і розтоплюємо в ній невеликий шматочок вершкового масла. Переливаємо на сковороду суміш яєць, ковбаси та цибулі, готуємо яєчню під кришкою на повільному вогні, поки вона не застигне, кришку при цьому піднімати не можна інакше яєчня опаде.
Готову яєчню розрізаємо на порційні шматочки і розкладаємо по тарілках, подаємо блюдо до столу. Приємного всім апетиту!