Яєчня «царська»
(покроковий рецепт з фото)
Яєчня "царська" - шикарний і ситний сніданок. Звичайно ж, чим смачніше і багатшим буде начинка нашої яєчні, тим вийде смачніше. Додамо в'ялене м'ясо, цибуля, чері, сир.
Шикарна яєчня стане відмінним варіантом не тільки для сніданку, але і для обіду або вечері. За бажанням ви можете додати різні овочі, інші м'ясні делікатеси, сири і т.Д. Чудовим доповненням до яєчні будуть тости і чашечка кави.
- В'ялене м'ясо - 150 грам
- Курячі яйця - 2 штуки
- Цибуля - 80 грам
- Сир - 50 грам (твердий)
- Помідори черрі - 50 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
М'ясо і цибулю наріжте невеликими кубиками.
Твердий сир натріть на дрібній тертці, помідори наріжте часточками.
Сковороду розігрійте, змастіть маслом, підсмажте цибулю і м'ясо - 3-4 хвилини.
Вбийте в сковороду кілька великих яєць.
Слідом додайте сир, чері, сіль і перець. Готуйте яєчню ще 4-5 хвилин. Після подавайте блюдо до столу.
Приємного вам апетиту!