Яєчня-брехуха в листковому тісті
(покроковий рецепт з фото)
Яєчня-брехуха в листковому тісті - це дуже гарний і оригінальний сніданок, який наситить вас до самого обіду і зарядить позитивною енергією на цілий день!
Погляньте на фото і погодитеся зі мною, що яєчня-брехуха в листковому тісті - це дуже красиво і оригінально. А якщо приготуєте і спробуєте це блюдо, то погодьтеся ще і з тим, що воно дуже ситне і смачне Воно прекрасно підходить на сніданок (адже про користь яєць на сніданок знають вже всі, вірно? ), є тільки один мінус - приготування займає приблизно 30-40 хвилин, що вранці буває проблематично. Але як мінімум в неділю такий сніданок приготувати варто Удачі!
- Лист листкового тіста - 1 штука
- Яйце - 7 штук
- Печериці - 200 грам
- Ковбаса - 200 грам
- Швейцарський сир - 100 грам
- Петрушка - 60 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - - За смаком
Лист листкового тіста тонко розгортаємо. Центральну частину залишаємо недоторканою (туди будемо класти начинку), а бічні сторони надрезаем гострим ножем, як показано на фото. Потім з цих смужок будемо плести кіску.
Готуємо щось на кшталт омлету: обсмажуємо гриби і ковбасу в сковороді, потім виливаємо в сковороду суміш зі збитих яєць і тертого сиру. Готуємо 3-4 хвилини на середньому вогні, після чого знімаємо з вогню і трохи охолоджуємо. Додаємо сіль, перець і петрушку.
Викладаємо начинку в центр розкачане тісто.
Плетемо косичку, як показано на фото. В результаті, наша начинка буде повністю покрита тестом.
Злегка змащуємо пиріг збитим яйцем і ставимо в духовку. Випікаємо 25-30 хвилин при 190 градусах.
Готову страву нарізаємо, як рулет, і подаємо гарячим. Смачного!