Яєчня без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Яєчня без яєць - це зовсім не розіграш. Пропоную неймовірний рецепт яєчні з рисової муки і гарбуза. Процес приготування здивує своєю простотою.
Для цього рецепта важливі два інгредієнта, без яких блюдо точно не вийде: чорна сіль "кала Намак" і харчові дріжджі. Вони зімітують смак жовтка. Нижче я дам покроковий рецепт, як приготувати яєчню без яєць.
- Гарбуз - 170 грам
- Харчові дріжджі - 1 Ст. Ложка
- Чорна сіль "кала Намак" - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 2 щіпки(1 щ. - в "білок", 1 щ. - в "жовток" )
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Чорний перець - 1 щіпка
- Вода - 50 мілілітрів
- Соеве молоко - 120 мілілітрів
- Рисове борошно - 60 грам
- Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
Для початку підготуйте всі інгредієнти.
Наріжте гарбуз маленькими кубиками і відправте в пароварку на 10 хвилин. Або відваріть її до м'якості.
Тепер приготуйте "жовток" . Подрібніть в чаші блендера гарбуз, крохмаль, харчові дріжджі, сіль і перець, оливкова олія і воду до однорідної кремової консистенції.
В окремій ємності змішайте соєве молоко, сіль і рисове борошно. Має вийти рідке тісто білого кольору. Це "білок" яєчні.
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Вилийте 2 столових ложки "білка" і смажте під кришкою 10 секунд.
У центр "білка" викладіть 1 чайну ложку "жовтка" . Закрийте сковороду кришкою і продовжуйте смажити ще 2-3 хвилини.
Яєчня без яєць готова, подавайте разом з тостом з житнього хліба і авокадо. Смачного!