Яєчний рулет зі свининою і базиліком
(покроковий рецепт з фото)
Смачна, красива і дуже незвичайна святкова закуска або блюдо, яке можна подати на вечерю і здивувати всю сім'ю. І все це в одному рулеті, на який не потрібно багато часу і сил.
Якщо у вас немає свіжого базиліку, можете додати в фарш сухий базилік або орегано. Щоб знизити калорійність страви, використовуйте фарш з курячої грудки. Але рулет буде сухішою, ніж зі свинячим фаршем. Як приготувати яєчний рулет зі свининою і базиліком, я розповім в покроковому рецепті.
- Фарш свинячий - 350 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Базилік свіжий - пучок (невеликий)
- Куряче яйце - 4 штуки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Сир твердий - 70 грам
- Крупа манна - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Яйця добре збийте виделкою зі сметаною і сіллю за смаком.
Додайте манку, перемішайте і поставте в сторону на 15-20 хвилин, щоб манка набухла.
Сир натріть на дрібній тертці, після закінчення часу додайте в яєчну масу і перемішайте.
Деко застеліть пергаментом хорошої якості, до якого гарантовано нічого не липне. Вилийте масу і розрівняйте в прямокутник.
Запікайте омлет 18-20 хвилин при температурі 180 градусів.
Поки випікається омлет, дрібно наріжте цибулю і перемішайте з фаршем. Додати сіль за смаком.
Додайте нарізані листя базиліка і знову перемішайте.
На готовий омлет викладіть рівним шаром фарш.
Акуратно знімаючи омлет з паперу, скрутіть в рулет.
Оберніть цієї ж папером і запікайте в духовці 30 хвилин при температурі 170 градусів.
Наш рулет готовий! Дайте йому відпочити 5-10 хвилин, наріжте і подавайте до столу! Смачно як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Смачного!