Рецепт Яєчний рулет зі свининою і базиліком фото

Яєчний рулет зі свининою і базиліком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Зелень, Фарш, Яйця, Базилік
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Смачна, красива і дуже незвичайна святкова закуска або блюдо, яке можна подати на вечерю і здивувати всю сім'ю. І все це в одному рулеті, на який не потрібно багато часу і сил.

Якщо у вас немає свіжого базиліку, можете додати в фарш сухий базилік або орегано. Щоб знизити калорійність страви, використовуйте фарш з курячої грудки. Але рулет буде сухішою, ніж зі свинячим фаршем. Як приготувати яєчний рулет зі свининою і базиліком, я розповім в покроковому рецепті.

  • Фарш свинячий - 350 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Базилік свіжий - пучок (невеликий)
  • Куряче яйце - 4 штуки
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Сир твердий - 70 грам
  • Крупа манна - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
яєчний рулет зі свининою і базиліком - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
яєчний рулет зі свининою і базиліком - фото крок 2
Яйця добре збийте виделкою зі сметаною і сіллю за смаком.
яєчний рулет зі свининою і базиліком - фото крок 3
Додайте манку, перемішайте і поставте в сторону на 15-20 хвилин, щоб манка набухла.
яєчний рулет зі свининою і базиліком - фото крок 4
Сир натріть на дрібній тертці, після закінчення часу додайте в яєчну масу і перемішайте.
яєчний рулет зі свининою і базиліком - фото крок 5
Деко застеліть пергаментом хорошої якості, до якого гарантовано нічого не липне. Вилийте масу і розрівняйте в прямокутник.
яєчний рулет зі свининою і базиліком - фото крок 6
Запікайте омлет 18-20 хвилин при температурі 180 градусів.
яєчний рулет зі свининою і базиліком - фото крок 7
Поки випікається омлет, дрібно наріжте цибулю і перемішайте з фаршем. Додати сіль за смаком.
яєчний рулет зі свининою і базиліком - фото крок 8
Додайте нарізані листя базиліка і знову перемішайте.
яєчний рулет зі свининою і базиліком - фото крок 9
На готовий омлет викладіть рівним шаром фарш.
яєчний рулет зі свининою і базиліком - фото крок 10
Акуратно знімаючи омлет з паперу, скрутіть в рулет.
яєчний рулет зі свининою і базиліком - фото крок 11
Оберніть цієї ж папером і запікайте в духовці 30 хвилин при температурі 170 градусів.
яєчний рулет зі свининою і базиліком - фото крок 12
Наш рулет готовий! Дайте йому відпочити 5-10 хвилин, наріжте і подавайте до столу! Смачно як в гарячому, так і в холодному вигляді.
яєчний рулет зі свининою і базиліком - фото крок 13
Смачного!

Схожі рецепти