Рецепт Яєчні котлети фото

Яєчні котлети
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 40 хв.

Хочете приготувати щось по-справжньому незвичайне? яєчні котлети - то, що вам потрібно. Пропоную на ваш розгляд рецепт легких котлет, зроблених повністю з варених яєць.

Опис приготування:

Цей незвичайний рецепт приготування яєчних котлет відразу викликав в мені моторошний інтерес. По перше, тому що я слабо собі уявляла, який у них вийде смак, а по-друге, я давно хотіла приготувати що-небудь новеньке і злегка урізноманітнити своє меню. Котлетки перевершили всі мої очікування, вони вийшли дуже красиві і акуратні, а смак у них, був як не дивно яєчний, але дуже приємний і ніжний. Загалом, я дуже рекомендую їх усім, хто любить яйця в будь-якому вигляді, тому що таке блюдо ви навряд чи коли-небудь пробували. Але сьогодні ви можете без проблем виправити це, так як я з радістю поділюся з вами своїм простим рецептом яєчних котлет.

  • Яйця варені - 5-6 штук
  • Яйце сире - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Крихітка хлібна - 3-4 Ст. Ложок
  • Сухарі паніровочні - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
яєчні котлети - фото крок 1
Яйця заливаємо водою і ставимо на вогонь, варимо"круто" . Потім відокремлюємо жовтки від білків і трьом їх на середній терці.
яєчні котлети - фото крок 2
У каструлі розтоплюємо шматочок вершкового масла.
яєчні котлети - фото крок 3
Тепер висипаємо в каструльку терті жовтки, а потім і білки.
яєчні котлети - фото крок 4
Гарненько їх перемішуємо, а потім висипаємо до них хлібну крихту, додаємо яєчний жовток, солимо, перчимо і ще раз перемішуємо.
яєчні котлети - фото крок 5
Формуємо з отриманої маси котлети, обмакиваем їх в яєчному білку, а потім в панірувальних сухарях. У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому котлети з обох боків до рум'яної скоринки.
яєчні котлети - фото крок 6
Готові котлетки викладаємо на серветки, щоб видалити надлишки жиру. Вони виходять дуже м'які всередині з хрусткою скоринкою і відмінно поєднуються з легким овочевим салатом.

Схожі рецепти