Рецепт Яблука консервовані цілком фото

Яблука консервовані цілком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Яблука
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На полуденок, Для дітей
Заготовки, Десерти, Консервація

Простий рецепт консервування яблук на зиму стане в нагоді будь-господині. Яблучка за цим рецептом виходять дуже солодкими і відмінно підійдуть на десерт в холодну холоднечу.

Смачний десерт з яблук зробити досить просто. Все що нам знадобиться - це цукор, пара кіло яблук і гілочки м'яти. Дійте за запропонованою нижче інструкції і насолоджуйтеся неймовірним смаком консервованих яблук.

  • Sushenaya перекидається - За смаком(2 гілочки)
  • Яблука - 2 кілограма
  • Цукор - 270 грам
яблука консервовані цілком - фото крок 1
1. Підготуйте 2 кілограма стиглих яблук.
яблука консервовані цілком - фото крок 2
2. Гарненько промийте їх під холодною водою.
яблука консервовані цілком - фото крок 3
3. Яблука укладаємо в трилітрові банки, десь 2/3.
яблука консервовані цілком - фото крок 4
4. Додаємо кілька гілочок м'яти. Замість неї за бажанням можна додати гвоздику, ваніль або паличку кориці.
яблука консервовані цілком - фото крок 5
5. Закип'ятіть води і залийте окропом банки. Залиште настоюватися на 20 хвилин.
яблука консервовані цілком - фото крок 6
6. Після воду з банок зливаємо в каструлю.
яблука консервовані цілком - фото крок 7
7. Додайте цукор і доведіть сироп до кипіння.
яблука консервовані цілком - фото крок 8
8. І знову залийте сироп в банки.
яблука консервовані цілком - фото крок 9
9. Банки закочує, перевертаємо і ставимо в прохолодне темне місце.

Схожі рецепти