Яблука консервовані цілком
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт консервування яблук на зиму стане в нагоді будь-господині. Яблучка за цим рецептом виходять дуже солодкими і відмінно підійдуть на десерт в холодну холоднечу.
Смачний десерт з яблук зробити досить просто. Все що нам знадобиться - це цукор, пара кіло яблук і гілочки м'яти. Дійте за запропонованою нижче інструкції і насолоджуйтеся неймовірним смаком консервованих яблук.
- Sushenaya перекидається - За смаком(2 гілочки)
- Яблука - 2 кілограма
- Цукор - 270 грам
1. Підготуйте 2 кілограма стиглих яблук.
2. Гарненько промийте їх під холодною водою.
3. Яблука укладаємо в трилітрові банки, десь 2/3.
4. Додаємо кілька гілочок м'яти. Замість неї за бажанням можна додати гвоздику, ваніль або паличку кориці.
5. Закип'ятіть води і залийте окропом банки. Залиште настоюватися на 20 хвилин.
6. Після воду з банок зливаємо в каструлю.
7. Додайте цукор і доведіть сироп до кипіння.
8. І знову залийте сироп в банки.
9. Банки закочує, перевертаємо і ставимо в прохолодне темне місце.