Яблучний штрудель з лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите десерти на швидку руку, тоді не проходите мимо і зверніть увагу на цей цікавий і дуже простий варіант, як приготувати яблучний штрудель з лаваша.
Приготувати яблучний штрудель з лаваша в домашніх умовах можна як в якості десерту, так і на сніданок. Це відмінна альтернатива тесту: швидко, просто і не менш смачно. В якості начинки при бажанні ви можете також використовувати горішки, сухофрукти або будь-які інші добавки, які вам до смаку.
- Лаваш - 2 штуки
- Яблуко - 3 штуки
- Вершкове масло - 50 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Обкладинка - За смаком
1. Ось і весь набір інгредієнтів, необхідних, щоб повторити цей простий рецепт яблучного штруделя з лаваша на вашій кухні.
2. Для початку вимийте і очистіть яблука, потім наріжте дрібними кубиками. На сковороді розтопіть вершкове масло, викладіть в нього яблука. На середньому вогні, періодично помішуючи, млоїте їх до м'якості. За смаком всипте цукор і щіпку кориці (для більш насиченого аромату).
3. Викладіть на робочу поверхню лаваш, розподіліть на ньому рівномірно яблука.
4. Акуратно згорніть таким чином, щоб вийшов рулет. У такому вигляді яблучний штрудель з лаваша в домашніх умовах можна загорнути у фольгу і запекти в духовці.
5. Або ж наріжте його на 3-4 частини гострим ножем.
6. І обсмажте на сковороді з невеликою кількістю вершкового масла. Ось і весь секрет, як приготувати яблучний штрудель з лаваша. Перед подачею присипте його цукровою пудрою або доповніть морозивом.