Рецепт Яблучний штрудель з лаваша фото

Яблучний штрудель з лаваша
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
Фрукти , Яблука , Лаваш
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку
Випічка , Струдель
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви любите десерти на швидку руку, тоді не проходите мимо і зверніть увагу на цей цікавий і дуже простий варіант, як приготувати яблучний штрудель з лаваша.

Опис приготування:

Приготувати яблучний штрудель з лаваша в домашніх умовах можна як в якості десерту, так і на сніданок. Це відмінна альтернатива тесту: швидко, просто і не менш смачно. В якості начинки при бажанні ви можете також використовувати горішки, сухофрукти або будь-які інші добавки, які вам до смаку.

  • Лаваш - 2 штуки
  • Яблуко - 3 штуки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Обкладинка - За смаком
яблучний штрудель з лаваша - фото крок 1
1. Ось і весь набір інгредієнтів, необхідних, щоб повторити цей простий рецепт яблучного штруделя з лаваша на вашій кухні.
яблучний штрудель з лаваша - фото крок 2
2. Для початку вимийте і очистіть яблука, потім наріжте дрібними кубиками. На сковороді розтопіть вершкове масло, викладіть в нього яблука. На середньому вогні, періодично помішуючи, млоїте їх до м'якості. За смаком всипте цукор і щіпку кориці (для більш насиченого аромату).
яблучний штрудель з лаваша - фото крок 3
3. Викладіть на робочу поверхню лаваш, розподіліть на ньому рівномірно яблука.
яблучний штрудель з лаваша - фото крок 4
4. Акуратно згорніть таким чином, щоб вийшов рулет. У такому вигляді яблучний штрудель з лаваша в домашніх умовах можна загорнути у фольгу і запекти в духовці.
яблучний штрудель з лаваша - фото крок 5
5. Або ж наріжте його на 3-4 частини гострим ножем.
яблучний штрудель з лаваша - фото крок 6
6. І обсмажте на сковороді з невеликою кількістю вершкового масла. Ось і весь секрет, як приготувати яблучний штрудель з лаваша. Перед подачею присипте його цукровою пудрою або доповніть морозивом.

Схожі рецепти