Яблучний конфітюр (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я хочу поділитися рецептом приготування яблучного конфітюру. Повірте, цей рецепт безсумнівно потрапить в список ваших фаворитів! Приступимо до його приготування.
Тепер ви знаєте, як приготувати смачний яблучний конфітюр. Він ідеально підійде до чаю, а також для домашньої випічки. По бажанню, можна додати в конфітюр корицю або ванільний цукор.
- Яблука - 1250 грам
- Цукор - 50 грам
- Желюючий цукор - 20 грам
Підготуємо інгредієнти.
Яблука промиваємо і очищаємо від шкірки.
Видаляємо у яблук хвостики і серцевину, razrezaem з 4 частини.
Шкірку і серцевину не викидаємо, а збираємо в марлю. Вони нам ще знадобляться.
У каструлю укладаємо нарізані яблука, цукор, желирующий цукор і шкірку з серцевинами. Заливаємо все водою і варимо на повільному вогні протягом 15 хвилин. Потім марлю видаліть, варіть яблука ще 10 хвилин, постійно помішуючи, якщо потрібно притисніть товкачем.
Готовий конфітюр розливаємо по банках і закочує. Конфітюр з яблук готовий, смачного!