Яблучний кекс в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим рецептом яблучного кексу в хлібопічці. У хлібопічці вся випічка виходить соковитою, смачною і дуже пишною. Так що рекомендую відкрити для себе цей чудовий спосіб готування!
Цей рецепт приготування яблучного кексу в хлібопічці вам повинен сподобається. Якщо хто ще не користувався хлебопечкой, то скажу, що вам зовсім не треба над нею стояти, підкручувати і намагатися тикати кекс паличкою. Довіртеся техніці, вона все зробить для вас в кращому вигляді!
- Яблука - 400 грам
- Вершкове масло - 170 грам
- Цукор - 160 грам
- Борошно - 165 грам
- Варення - 60 грам
- Ром - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 4 штуки
- Розпушувач - 1/2 штуки (половина пакетика)
1. Яблука ріжемо середніми шматочками. Рекомендую попередньо зняти шкірку, але це не обов'язково. Щоб не потемніли, побризкайте лимонним соком.
2. Збиваємо яйця з цукром і підталим маслом. Туди ж - ром і варення. Коли суміш станемо однорідної, всипаємо розпушувач і борошно. Вимішуємо, щоб не було грудочок. Додамо далі яблука.