Рецепт Ворони фото

Ворони
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
Тісто, Крупи, Манька
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На полуденок
Випічка, Тістечко

У багатьох кухнях світу можна зустріти знайомі рецепти. Наприклад, Ревані - це турецька маннік, покритий глазур'ю з цукру і лимонного соку. Неймовірно ніжний і солодкий, прикрашений кокосовою стружкою.

Приготування турецьких Ревані трохи відрізняється від приготування нашого манника, продукти змішуються в іншій послідовності. Гарячий маннік заливається холодним сиропом (глазур'ю), завдяки чому Ревані виходять м'якими і соковитими, дуже ніжні! Отже, дивіться, як приготувати Ревані!

  • Цукор - 2 склянки (стакан в тісто, стакан для глазурі)
  • Яйце - 3 штуки
  • Манна крупа - 1 Склянка
  • Кисле молоко - 1 Склянка (або йогурт)
  • Rafinirovannoe масло - 0, 5 склянки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Оцет столовий 9% - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 1, 3 склянки
  • Ванільний цукор - 5 грам
  • Вода - 1 Склянка (для глазурі)
  • Лимон - 0, 5 штуки (для глазурі)
  • Кокосова стружка - 1 Ст. Ложка (для прикраси)
ворони - фото крок 1
Підготуйте продукти, відміряйте сипучі. Знадобиться сік половинки невеликого лимона. Приступимо!
ворони - фото крок 2
Міксером з'єднайте яйця з цукром до повного розчинення останнього.
ворони - фото крок 3
Не перестаючи працювати міксером, влийте кефір (йогурт), всипте манку тонкою цівкою.
ворони - фото крок 4
Всипте борошно, соду, оцет, влийте масло, міксером зробіть тісто однорідним і гладким. Додайте ванільний цукор.
ворони - фото крок 5
Змастіть форму маслом, я додатково застелила ще пергаментом. Перелийте тісто, спечіть маннік при температурі 190 градусів, час - 35-40 хвилин. Обов'язково перевірте на готовність проколом зубочистки.
ворони - фото крок 6
Тепер зробіть глазур: в каструлю всипте склянку цукру і влийте воду, доведіть до кипіння. Влийте лимонний сік, перемішайте, знову доведіть до кипіння, після повністю остудіть сироп.
ворони - фото крок 7
Дістаньте маннік з духовки.
ворони - фото крок 8
І відразу в декілька заходів просочіть сиропом майбутні Ревані.
ворони - фото крок 9
Остиглий бісквіт поріжте на квадратики, в центр кожного квадратика покладіть по дрібці кокосової стружки. Ревані готові, угощайтесь!

Схожі рецепти