Вівсяний пудинг
(покроковий рецепт з фото)
Любите овсяную кашу? Чомусь б не приготувати смачний вівсяний пудинг! Всього-то 35-40 хвилин і все готово! Пудинг підійде для легкого полудня або сніданку, до того ж, він сподобається і дітям, і дорослим
До вашої уваги - простий рецепт приготування вівсяного пудингу. Для початку потрібно зварити вівсяну кашу. Окремо збиваються білки. Яєчні жовтки збиваються з остигнула кашею, потім акуратно втручаються збиті білки. Пудинг запікається в спец. Формочках або жароміцних чашках. Хай щастить!
- Крупа вівсяна - 100 грам
- Молоко - 300 мілілітрів
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Яйця - 3 штуки
Вливаємо в каструльку молоко, засипаємо вівсянку і цукор. Також додаємо вершкове масло. Варимо до готовності.
Мартенс відділи Желтков. Ретельно збийте білки, до стійких піків.
Остудіть зварену кашу, додайте жовтки і ретельно збийте.
Тепер додайте збиті білки, перемішайте.
Розливів майбутній пудинг по формах або чашках. Запікаємо в духовці 20 хвилин, температура 170 градусів. Смачного!