Рецепт Вівсяний пудинг фото

Вівсяний пудинг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця , Вівсянка , Крупи
Низькокалорійні
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок
Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Любите овсяную кашу? Чомусь б не приготувати смачний вівсяний пудинг! Всього-то 35-40 хвилин і все готово! Пудинг підійде для легкого полудня або сніданку, до того ж, він сподобається і дітям, і дорослим

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування вівсяного пудингу. Для початку потрібно зварити вівсяну кашу. Окремо збиваються білки. Яєчні жовтки збиваються з остигнула кашею, потім акуратно втручаються збиті білки. Пудинг запікається в спец. Формочках або жароміцних чашках. Хай щастить!

  • Крупа вівсяна - 100 грам
  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Яйця - 3 штуки
вівсяний пудинг - фото крок 1
Вливаємо в каструльку молоко, засипаємо вівсянку і цукор. Також додаємо вершкове масло. Варимо до готовності.
вівсяний пудинг - фото крок 2
Мартенс відділи Желтков. Ретельно збийте білки, до стійких піків.
вівсяний пудинг - фото крок 3
Остудіть зварену кашу, додайте жовтки і ретельно збийте.
вівсяний пудинг - фото крок 4
Тепер додайте збиті білки, перемішайте.
вівсяний пудинг - фото крок 5
Розливів майбутній пудинг по формах або чашках. Запікаємо в духовці 20 хвилин, температура 170 градусів. Смачного!

Схожі рецепти