Рецепт Вишневий пиріг-пай фото

Вишневий пиріг-пай
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Ягоди , Вишня
Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Я думаю, що багато хто стикався з таким видом випічки, як "пай & Quot; . Це відкритий пиріг з легким тестом і великою кількістю начинки. Хочу показати, як приготувати вишневий пиріг пай.

Опис приготування:

З таким тестом поєднуються будь-які ягоди, але вишня (завдяки своєму кислуватий смак) підкорює відразу ж, з першого укусу. А коли я його їм, то відразу згадую знамените кафе з серіалу"Твін Пікс" , де подавався смачний"Twin Peaks Cherry Pie" .

Аромат вишні можна доповнити корицею або ваніліном. Тоді пиріг придбає воістину божественний аромат, який заповнить весь ваш будинок.

  • Борошно - 450 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Вишня без кісточок - 800 грам
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вода холодна - 6 Ст. Ложок
  • Крохмаль - 3 Ст. Ложки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Лимонний сік - 2 чайних ложки
  • Яєчний жовток - 1 штука
  • Вода кип'ячена - 3 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
вишневий пиріг-пай - фото крок 1
Приготуйте тісто. Для цього масло охолодіть і наріжте кубиками. З'єднайте його з просіяного борошном, сіллю і чотирма столовими ложками цукру.
вишневий пиріг-пай - фото крок 2
Порубати ножем масу в дрібну крихту. Соду погасите чайною ложкою лимонного соку і додайте до решти інгредієнтів. Акуратно перемішайте все руками.
вишневий пиріг-пай - фото крок 3
Влийте холодну воду, замісіть тісто. Зробіть з нього дві кулі: один більше, а інший менше. Відправте їх в холодильник під харчовою плівкою на годину.
вишневий пиріг-пай - фото крок 4
З'єднайте стакан цукру з кип'яченою водою. Додайте вишню, варіть сироп протягом 5 хвилин на повільному вогні. Окремо розведіть крохмаль. Всипте його, коли сироп закипить. Варіть 10 хвилин до загустіння. Потім приберіть остигати.
вишневий пиріг-пай - фото крок 5
Більшу частину тіста розкачати в круглий пласт. Форму для випічки укрийте фольгою. Тісто розкладіть в ній, зробивши бортики.
вишневий пиріг-пай - фото крок 6
Змастіть дно з тестом яйцем для закріплення. Вставити в načinku догляду. Розкачайте другий шматок тіста. Наріжте його смужками, які потім поставте гратами поверх начинки. Закріпіть краю. Змастіть поверхню жовтком, трохи присипте цукром.
вишневий пиріг-пай - фото крок 7
Запікайте пиріг в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 45 хвилин. Подавайте його до столу теплим. Приємною дегустації!

Схожі рецепти