Виноград в сирній шубці
(покроковий рецепт з фото)
Таку закуску обов'язково потрібно приготувати до свята і здивувати всіх гостей. Невеликі сирні кульки з сюрпризом всередині - відмінне блюдо для фуршетів, новорічного застілля або до Дня народження.
Кожна господиня в свято хоче не тільки смачно нагодувати гостей, але і здивувати їх новими і цікавими стравами. З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати виноград в сирній шубці, ваші гості точно будуть в захваті.
- Виноград - 150 грам (без кісточок)
- Вершковий сир - 200-250 грам
- Сир з цвіллю - 150 грам
- Горіхи - 100 грам (будь-які: волоські, арахіс, мигдаль, fistashki)
- Sushenaya Cranberries - 50 грам
Виноград для страви підійде будь-який: зелений або червоний, аби він був без кісточок. Моєму виноград і ретельно обсушити ягоди.
Очищені горіхи і журавлину подрібнюємо. Сир з пліснявою подрібнити і змішати з вершковим сиром, щоб вийшла маса, з якої зручно ліпити кульки.
Беремо невелику кількість сирної маси і вкладаємо ягоду винограду. Ретельно сховаємо ягоду в сирі. А потім прокатує сирний кульку в подрібнених горіхах або журавлині.
Викладаємо на блюдо і не забуваємо подати шпажки.