Відкритий пиріг з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Для всіх любителів солоної випічки - відкритий пиріг з куркою в домашніх умовах. Ця страва виходить неймовірно смачним, ніжним і ароматним. Начинка може бути різною, але в даному випадку - курка.
Побалувати домашніх і здивувати гостей можна смачним відкритим пирогом з куркою в домашніх умовах. Рецепт цієї страви максимально простий, а смак пирога непорівнянний ні з чим. Начинку для нього можна вибрати будь-яку - на ваш смак.
- Борошно - 200 грам
- Крем - 600 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Розпушувач тіста - 2 грами
- Куряче філе - 500 грам
- Цибуля - 4 штуки
- Яйце - 4 штуки
- Сир - 150 грам
- Часник - 2 зубчики

1. Готується пиріг всього за одну годину і ще вам знадобиться час на підготовку продуктів. Отже, для пирога нам знадобиться куряча грудка і ще деякі легко доступні інгредієнти.

2. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії і в кінці додаємо натертий часник.

3. Тепер нам потрібно зробити тісто. Воно готується з додаванням сметани. Зазвичай я роблю заміс в кухонному комбайні, щоб було швидше.

4. Розрівнюємо його по поверхні форми для випікання. Ємність можна брати бажаного розміру і діаметру.

5. Викладаємо на основу цибулю, курку і натертий сир. Начинку слід розподілити рівномірно по всій поверхні.

6. За рецептом пиріг у нас відкритий, але я більше люблю його робити зі скоринкою. Якщо ви побажаєте відкритий, то просто не робіть заливку, а поставте його в духовку відразу, після розподілу начинки. Я ж пропоную зробити "шапочку" .

7. Збивши сметану з яйцями і борошном, заливаємо все отриманої збитою масою і ставимо в духовку на півгодини. Залежно від вашого духової шафи залежить і час приготування пирога.

8. Ось такий він виходить гарний відразу після випікання. Можна потерти і зверху сиром, щоб вийшла така золотиста і хрустка скоринка.

9. Тепер нарізаємо на порційні шматочки і подаємо. Можна також розрізати пиріг і поставити в центр столу. Смачного!