Рецепт Відкритий пиріг з беконом і сиром фото

Відкритий пиріг з беконом і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Сир, Пісочне тісто, Бекон
Вагітним і годуючим
На обід, На полуденок
Випічка, Пироги, Страви з начинкою

Хочу розповісти вам, як приготувати відкритий пиріг з беконом і сиром на пісочному тісті - відмінний варіант випічки, якщо у вас залишилося трохи нарізаних ковбаси або сиру після свята.

Всі знають, як приготувати піцу, але мало хто знає, що така ж начинка може бути і у відкритого пісочного пирога! Цей пиріг нічим не гірше класичної піци, він ароматний, ситний і смачний. Раджу вам брати улюблений сир вашої родини, а бекон за бажанням замінити іншими субпродуктами або навіть скибочками м'яса. В якості спецій найкраще використовувати перець, сіль і суміш трав. Обов'язково подавайте такий пиріг гарячим, щоб відчути смак і аромат начинки.

  • Вершкове масло - 130 грам(100г в тісто, 30г в начинку)
  • Борошно - 200 грам
  • Зелена цибуля - 30 грам
  • Сир - 200 грам
  • Бекон - 200-300 грам
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
відкритий пиріг з беконом і сиром - фото крок 1
1. Вершкове масло заморозьте і натріть на крупній тертці, перемішуючи його з борошном. Перетріть борошно з маслом до стану однорідної крихти. Додайте сметану і соду з оцтом.
відкритий пиріг з беконом і сиром - фото крок 2
2. Перемішайте тісто і зберіть його в кому (нЕ вимішують). Перекладіть тісто в пакет і відправте в холодильник на 30 хвилин. Бекон наріжте тонкими скибочками. Сир натріть на дрібній тертці.
відкритий пиріг з беконом і сиром - фото крок 3
3. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла і обсмажте бекон на середньому вогні. Цибуля наріжте півкільцями, а зелена цибуля подрібніть. Додайте цибулю до бекону і обсмажте до напівпрозорості.
відкритий пиріг з беконом і сиром - фото крок 4
4. Остудіть начинку в окремій ємності, додавши частину тертого сиру в начинку. Додайте м'яке вершкове масло і перемішайте. Тісто злегка підмішування руками, розкачайте в пласт розміром з форму так, щоб воно потім трохи звисало з її країв.
відкритий пиріг з беконом і сиром - фото крок 5
5. Форму змастіть рослинною олією, перенесіть в неї тісто. Злегка притисніть його, щоб не було порожнеч, і кінець podrezhyte, щоб він не так сильно звисав. Вистелити пергамент на тісто і висипте вантаж (горох). Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте до готовності.
відкритий пиріг з беконом і сиром - фото крок 6
6. До бекону додайте яйце, перемішайте і викладіть начинку на основу з тіста. Посипте тертим сиром і відправте в розігріту до 180 градусів духовку, щоб розплавився сир. Смачного!

Схожі рецепти