Віденський пиріг з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте приготувати смачний, ніжний і ароматний пиріг з яблуками. Для начинки підійдуть будь-які яблука, але краще брати ті, які з кислинкою.
Яблучних пирогів багато не буває! Вони завжди виходять дуже смачними і соковитими. У цьому пирозі замість яблук можна використовувати будь-які ягоди. При подачі можна посипати цукровою пудрою.
- Яйце - 3 штуки
- Вершкове масло - 120 грам
- Цукор - 100 грам
- Борошно - 150 грам
- Сода - 1/4 чайних ложки
- Ванілін - За смаком
- Яблуко - 2-3 штук
Збийте м'яко вершкове масло з цукром. Додайте яйця.
Замішуючи тісто, підсипати муку, соду і ванілін.
Готове тісто викладіть у форму для випічки (18см).
Яблука наріжте на тонкі часточки і викладіть по всьому тесту. Поставте в духовку при 180С хвилин на 40. Готовий пиріг остудіть у формі.
Приємного чаювання!