Рецепт Віденський пиріг з яблуками фото

Віденський пиріг з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Літні
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Спробуйте приготувати смачний, ніжний і ароматний пиріг з яблуками. Для начинки підійдуть будь-які яблука, але краще брати ті, які з кислинкою.

Опис приготування:

Яблучних пирогів багато не буває! Вони завжди виходять дуже смачними і соковитими. У цьому пирозі замість яблук можна використовувати будь-які ягоди. При подачі можна посипати цукровою пудрою.

  • Яйце - 3 штуки
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Борошно - 150 грам
  • Сода - 1/4 чайних ложки
  • Ванілін - За смаком
  • Яблуко - 2-3 штук
віденський пиріг з яблуками - фото крок 1
Збийте м'яко вершкове масло з цукром. Додайте яйця.
віденський пиріг з яблуками - фото крок 2
Замішуючи тісто, підсипати муку, соду і ванілін.
віденський пиріг з яблуками - фото крок 3
Готове тісто викладіть у форму для випічки (18см).
віденський пиріг з яблуками - фото крок 4
Яблука наріжте на тонкі часточки і викладіть по всьому тесту. Поставте в духовку при 180С хвилин на 40. Готовий пиріг остудіть у формі.
віденський пиріг з яблуками - фото крок 5
Приємного чаювання!

Схожі рецепти