Відбивні з полендвіци
(покроковий рецепт з фото)
Практичне і нескладне в приготуванні блюдо з легкістю прикрасить ваш святковий стіл. Відбивні з полендвіци виходять дуже смачними і ситними.
Для приготування за цим рецептом використовуйте полендвіцу. Це довга свиняча м'яз. Саме таке м'ясо дуже добре прожарівается, не має прожилок і грубих волокон. Відбивна з полендвіци прекрасно прикрасить будь-який святковий стіл. Не забудьте для аромату додати часник і мускат, без них м'ясо не вийде таким апетитним і смачним.
- Свинина - 500 грам (використовувати строго полендвіцу)
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 0, 5 склянки
- Часник - 2 зубчики
- Горіх мускатний - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Тонко наріжте полендвіцу. Відбийте з двох сторін. Додати сіль, поперчіть. Присипте мускатним горіхом і дрібно нарізаним часником.
Збийте яйце. Додайте сіль і перець. Перемішайте.
Кожен шматочок м'яса мачає в яйці і обвалюють у борошні. Обсмажуємо полендвіцу на рослинній олії з обох сторін. Вогонь середній, смажити до рум'яної скоринки.
Відбивні з полендвіци готові! Смачного!