Рецепт Відбивні з полендвіци фото

Відбивні з полендвіци
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Відбивні

Практичне і нескладне в приготуванні блюдо з легкістю прикрасить ваш святковий стіл. Відбивні з полендвіци виходять дуже смачними і ситними.

Для приготування за цим рецептом використовуйте полендвіцу. Це довга свиняча м'яз. Саме таке м'ясо дуже добре прожарівается, не має прожилок і грубих волокон. Відбивна з полендвіци прекрасно прикрасить будь-який святковий стіл. Не забудьте для аромату додати часник і мускат, без них м'ясо не вийде таким апетитним і смачним.

  • Свинина - 500 грам (використовувати строго полендвіцу)
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 0, 5 склянки
  • Часник - 2 зубчики
  • Горіх мускатний - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
відбивні з полендвіци - фото крок 1
Тонко наріжте полендвіцу. Відбийте з двох сторін. Додати сіль, поперчіть. Присипте мускатним горіхом і дрібно нарізаним часником.
відбивні з полендвіци - фото крок 2
Збийте яйце. Додайте сіль і перець. Перемішайте.
відбивні з полендвіци - фото крок 3
Кожен шматочок м'яса мачає в яйці і обвалюють у борошні. Обсмажуємо полендвіцу на рослинній олії з обох сторін. Вогонь середній, смажити до рум'яної скоринки.
відбивні з полендвіци - фото крок 4
Відбивні з полендвіци готові! Смачного!

Схожі рецепти