Рецепт Весняний паску фото

Весняний паску
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто
Пісні страви , Веганські страви
На святковий стіл , Пасха
Випічка
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Смачний і солодкий паску з сухофруктами і горішками порадує ваших близьких в світле свято Великодня. Дивіться і записуйте рецепт приготування весняного паски вже зараз!

Опис приготування:

На весняну пору року доводиться найсвітліше християнське свято - Пасха. Пекти паски на Великдень - це, мабуть, головна традиція в багатьох православних країнах. Для приготування весняного паски потрібно зробити здобне тісто з додаванням горішків і сухофруктів. Крім родзинок ви також можете додати цукати або курагу.

  • Борошно - 1 кілограм
  • Молоко - 1, 5 склянки
  • Яйця - 6 штук
  • Масло або маргарин - 300 грам
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Дріжджі - 40-50 грам
  • Сіль - 0.75 чайних ложки
  • Ізюм - 150 грам
  • Горіхи волоські - 100 грам
  • Кардамон - За смаком
весняний паску - фото крок 1
Спочатку приготуйте опару. Дріжджі розчиніть в теплому молоці зі столовою ложкою борошна і цукру.
весняний паску - фото крок 2
Belk відділ Желтков. Жовтки перетріть з цукром, додайте їх в опару.
весняний паску - фото крок 3
Розмішайте до однорідного стану.
весняний паску - фото крок 4
Також додайте розтоплене масло вершкове і борошно. Також додайте сіль.
весняний паску - фото крок 5
Білки відокремлені збийте до білої піни. Додайте їх акуратно в тісто. Ще раз замісити тісто. Поставте його підходити.
весняний паску - фото крок 6
Якщо тісто підійшло - обомніте його.
весняний паску - фото крок 7
Тісто знову почне підходити, а ви поки замочіть в окропі родзинки і подрібніть горіхи. Якщо кардамон у вас зернами, подрібніть його.
Тісто останній раз обомніте, додайте в нього сухофрукти, oreshki і кардамон.
весняний паску - фото крок 8
Тесту виходить багато, пасок теж буде багато. Розкладіть тісто по паперовим формам (або іншим, які є в господарстві) Для випікання. Заповнити форми треба на одну третину. Духовку поставте розігріватися до 160-170 градусів. Коли тісто в формах підійде на три чверті, змастіть верх яйцем і відправте в духовку. Випікати паску треба 50-60 хвилин до готовності.
Готові паски можете змастити білками збитими або глазур'ю. А також можна посипати готової великодньої посипкою.
весняний паску - фото крок 9
Ось такий весняний паску вийшов, форма була у мене велика і не дуже висока. Смачного!

Схожі рецепти