Вершковий сметанний крем
(покроковий рецепт з фото)
Всім, хто любить балувати себе і близьких домашньою випічкою, хочу порадити спробувати цей класний спосіб, як приготувати вершковий сметанний крем. Просто і смачно, ідеально для тортів!
Часто буває так, що хочеться або потрібно з нагоди приготувати десерт. Зазвичай готую тортики. З коржами проблем ніяких, я вже знайшла пару улюблених варіантів, а ось з кремами постійно експериментую, чого і вам раджу.
- Вершки - 500 мілілітрів(33%-35%)
- Крем - 200 грам (жирна)
- Цукор - 300 грам
1
Вершки в глибокій мисці з'єднайте з 200 грамами цукру і почніть збивати на повільній швидкості. В процесі збільшуйте швидкість, щоб вийшли щільні піки.
2
Цукор, що з'єднайте в окремій мисочці зі сметаною і теж збийте гарненько.
3
З'єднайте обидві маси і ще разок збийте до однорідності.
4
За бажанням в крем можна додати ваніль для аромату.
От і все, смачний крем готовий.
От і все, смачний крем готовий.