Вершковий рисовий пудинг
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную зробити улюблений сніданок англійської королеви і побалувати їм себе. Детально розповім, як приготувати вершковий рисовий пудинг. Смачне, корисне і поживне блюдо для всієї родини.
Дітей буває складно примусити їсти кашу, та й багато дорослих нехтують корисним сніданком на користь вуличної їжі або тільки чашки кави. Так ось, такий пудинг не тільки приємно насичує, він ще корисний і смачний. Можна подавати його теплим, відразу після приготування або є вже холодним, приготувавши його заздалегідь. Вершкову нотку цим рецептом привносить йогурт, до речі, можна використовувати будь-який за смаком.
- Рис «Арбор» - 0, 5 склянки
- Молоко - 2, 5 склянки
- Цукор або мед - 1/3 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Обкладинка - 1/4 чайних ложки
- Вершкове масло - 1-2 Ст. Ложок
- Йогурт - За смаком
1. Відміряйте необхідну кількість спеціального рису, з високим вмістом крохмалю.
2. Викладіть в каструлю рис, залийте його молоком, додайте мед або цукор, сіль, корицю.
3. Надішліть каструлю на вогонь і доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і накрийте кришкою.
4. Варіть рис близько 20-25 хвилин на слабкому вогні. Через необхідний час зніміть каструлю з вогню і додайте вершкове масло, перемішайте.
5. Залиште на 2 хвилини в каструлі, потім розкладіть по сервірувальним тарілках або викладіть в чашки, додайте по 2-3 столові ложки йогурту і подавайте до столу відразу або після охолодження.