Рецепт Вершковий рисовий пудинг фото

Вершковий рисовий пудинг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Крупи , Молоко , Мал
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Солодке , Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Пропоную зробити улюблений сніданок англійської королеви і побалувати їм себе. Детально розповім, як приготувати вершковий рисовий пудинг. Смачне, корисне і поживне блюдо для всієї родини.

Опис приготування:

Дітей буває складно примусити їсти кашу, та й багато дорослих нехтують корисним сніданком на користь вуличної їжі або тільки чашки кави. Так ось, такий пудинг не тільки приємно насичує, він ще корисний і смачний. Можна подавати його теплим, відразу після приготування або є вже холодним, приготувавши його заздалегідь. Вершкову нотку цим рецептом привносить йогурт, до речі, можна використовувати будь-який за смаком.

  • Рис «Арбор» - 0, 5 склянки
  • Молоко - 2, 5 склянки
  • Цукор або мед - 1/3 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Обкладинка - 1/4 чайних ложки
  • Вершкове масло - 1-2 Ст. Ложок
  • Йогурт - За смаком
вершковий рисовий пудинг - фото крок 1
1. Відміряйте необхідну кількість спеціального рису, з високим вмістом крохмалю.
вершковий рисовий пудинг - фото крок 2
2. Викладіть в каструлю рис, залийте його молоком, додайте мед або цукор, сіль, корицю.
вершковий рисовий пудинг - фото крок 3
3. Надішліть каструлю на вогонь і доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і накрийте кришкою.
вершковий рисовий пудинг - фото крок 4
4. Варіть рис близько 20-25 хвилин на слабкому вогні. Через необхідний час зніміть каструлю з вогню і додайте вершкове масло, перемішайте.
вершковий рисовий пудинг - фото крок 5
5. Залиште на 2 хвилини в каструлі, потім розкладіть по сервірувальним тарілках або викладіть в чашки, додайте по 2-3 столові ложки йогурту і подавайте до столу відразу або після охолодження.

Схожі рецепти