Вершковий кави
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите каву, пропоную вам на замітку цей дуже простий рецепт. Насичений смак напою точно не залишить вас байдужими, а процес без праці може повторити в домашніх умовах кожен.
Самостійно, без спеціальної техніки, дуже складно зробити класний латте або капучино, згодні? Я ж покажу вам, як приготувати вершковий кави швидко і просто. В даному випадку використовується самий звичайний розчинну каву, з заварним повторити цей рецепт, на жаль, не вийде, там технологія буде трохи інша. Додаєте в напій до смаку цукор і при бажанні корицю, наприклад.
- Кава - 1 Чайна ложка (розчинний)
- Вершки - 3-4 чайних ложок (жирні або збиті)
- Цукор - За смаком
1. У чашку всипте кави і цукор за смаком (можна зробити каву і несолодким).
2. Додайте пару ложок вершків і почніть перемішувати. Молоко паралельно поставте на плиту і доведіть до кипіння.
3. Коли маса стане однорідною, додайте ще трохи вершків, продовжуючи перемішувати.
4. В кінці влийте гаряче молоко, перемішайте - і можна подавати до столу. Чудовий вершковий кави готовий.