Рецепт Вершкові сосиски фото

Вершкові сосиски
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Для дітей , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 50 хв.

Сосиски люблять абсолютно всі. Але в їх якості найчастіше ми не впевнені. Відязикатися зовсім? опція немає! А ось приготувати самим - вихід з положення. У мене якраз є відмінний рецепт!

Опис приготування:

При приготуванні сосисок важливо дотримуватися температурного і часового режиму. Перенагрівання фарш, ви ризикуєте отримати смачну котлетку, а не сосиску, тому не нехтуйте зазначеними нюансами. І результат вас порадує!

  • Куряче філе - 800 грам
  • Сіль - 16 грам
  • Вершки 10% - 120 грам
  • Чорний перець - 1/2 чайних ложки (мелений)
вершкові сосиски - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Куряче філе повинно бути злегка підморожені.
вершкові сосиски - фото крок 2
Для подрібнення філе візьміть блендер або м'ясорубку з дрібними гратами.
вершкові сосиски - фото крок 3
До м'яса додайте сіль.
вершкові сосиски - фото крок 4
Вимісити фарш руками протягом 3-4 хвилин. Він поступово стане важким, з білими тягучими нитками. Чи не нагрівайте фарш вище 12 градусів, якщо нагрівання відбулося, надішліть фарш в морозилку на 15 хвилин і після продовжите вимішування.
Після вимішування, надішліть фарш в морозильну камеру на 30 хвилин. По завершенню процесу краю маси повинні схопитися кристалами, а середина залишитися м'якою.
вершкові сосиски - фото крок 5
Після подмораживания фарш перекладіть в блендер. Додайте вершки, перець і пробийте протягом 6 хвилин.
вершкові сосиски - фото крок 6
Ось так повинен виглядати фарш, іншими словами емульсія.
вершкові сосиски - фото крок 7
Перекладіть емульсію в чашу. У велику каструлю налийте води і поставте на вогонь трохи нижче середнього.
вершкові сосиски - фото крок 8
Підготуйте харчову плівку. Візьміть одноразовий кондитерський мішок. Заповніть його м'ясною масою. Відріжте кінчик.
вершкові сосиски - фото крок 9
Відступите від краю плівки і відсадити з мішка сосиску довжиною 12 см.
вершкові сосиски - фото крок 10
Відріжте плівку з запасом. Закрутіть кінчики сосиски.
вершкові сосиски - фото крок 11
Подібним чином зробите з рештою фаршем. Закручуючи кінчики, злегка ущільнюйте сосиску, тим самим видаляючи зайве повітря.
вершкові сосиски - фото крок 12
Підготовлені сосиски опустіть в гарячу воду, в ідеалі це 80 градусів. provara 15-17 хвилин, не даючи воді закипіти. Для володарів термометра, всередині сосиски температура повинна бути 68 градусів.
вершкові сосиски - фото крок 13
Потім злийте воду і обдайте холодною водою, охолодіть в такому вигляді.
вершкові сосиски - фото крок 14
Готові сосиски подавайте з томатним соусом і улюбленим гарніром. Смачного!

Схожі рецепти