Вершки
(покроковий рецепт з фото)
Не встигли купити вершки в магазині? Чи не змогли знайти вершки ідеальної 33% жирності, щоб збити їх для крему? Не біда! розповім, як приготувати вершки в домашніх умовах прямо зараз! Спробуйте!
Сьогодні перед вами - рецепт приготування вершків в домашніх умовах. У магазині біля мого будинку знайти 33% вершки дуже складно, їх чомусь ніколи не завозять. Але я не розгубилася, пошукала в інтернеті - і ось, цей простий рецепт вершків тепер зі мною! Вони ідеально підходять для збивання і для кремів.
- Молоко 2, 5% - 600 мілілітрів
- Вершкове масло 80% - 400 грам
1
1. Масло наріжемо шматочками і помістимо в сотейник. Заливаємо молоком і ставимо на дуже маленький вогонь.
2
2. Доводимо до повного розчинення масла, а ось кип'ятити не потрібно. Переливаємо теплу суміш в блендер.
3
3. Тепер в блендері перетираємо суміш до однорідності. Накриємо рушником і нехай остуджуються наші вершки.
4
4. Коли охолонуть, тоді переміщаємо в скляний посуд і зберігаємо в холодильнику.