Рецепт Версер фото

Версер
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
Тісто , Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Перед вами національне блюдо молдавської кухні - невеликі пірожочкі з капустою. Тісто найтонше, начинки багато, зі сметаною такі пиріжки просто відлітають зі столу!

Опис приготування:

Давайте подивимося, як приготувати верзере! Я довго вирішувалася спробувати спекти ці пиріжки, мені здавалося, що так тонко розкачати тісто і зібрати пиріжок можуть тільки досвідчені майстрині. Я дуже помилялася! Тісто настільки м'яке і пластичне, зовсім не липнуче до столу, що формувати пиріжки суцільне задоволення! З тих пір я частенько балую свою сім'ю пиріжками верзере. Спробуйте, я впевнена, що пиріжки всім сподобаються. Хай щастить!

  • Рослинна олія - 0, 5 склянки (тісто)
  • Вода - 0, 5 склянки (тісто)
  • Борошно пшеничне - 2 склянки (тісто)
  • Сіль - 2-3 Щепоток (тісто)
  • Квашена капуста - 2 склянки (начинка)
  • Морква - 1 штука (начинка)
  • Цибуля - 1 штука (начинка)
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Жовток - 1 штука
версер - фото крок 1
Підготуйте продукти для тіста і начинки. Капусту квашену відіжміть від рідини. Приступимо!
версер - фото крок 2
Спочатку потрібно приготувати тісто. Візьміть глибоку посудину, всипте просіяне борошно, зробіть лунку по центру. Влийте масло, воду, покладіть сіль. Круговими рухами ложки замішуйте тісто.
версер - фото крок 3
Замісити тісто. Зберіть його в кому. Загорніть в пакет або просто накрийте серветкою, щоб не сохло, і залиште на 20 хвилин.
версер - фото крок 4
Очистіть цибулю і моркву, поріжте цибулю півкільцями, морква - на терку!
версер - фото крок 5
На рослинному маслі обсмажити цибулю і моркву, додайте капусту квашену і смажте до м'якості всіх овочів.
версер - фото крок 6
Припудрите трохи стіл борошном. Тісто розділи 16 частин. Більше борошно не знадобиться.
версер - фото крок 7
Кожен шматочок тіста розкачати максимально тонко, надаючи форму прямокутника. Покладіть капусту.
версер - фото крок 8
Загорніть краї тіста, як на фото.
версер - фото крок 9
І поверніть рулетиком пиріжок.
версер - фото крок 10
Готово!
версер - фото крок 11
Викладайте рулетики на пергамент, змащувати нічого не потрібно, тісто досить жирне.
версер - фото крок 12
Розігрійте духовку до 200 градусів. Змастіть рулетики жовтком. Надішліть на 20 хвилин пиріжки в духовку.
версер - фото крок 13
Верзере готові! Зніміть з пергаменту і угощайтесь!
версер - фото крок 14
Смачного!

Схожі рецепти