Рецепт Вермішелевий суп «Салоніки» фото

Вермішелевий суп «Салоніки»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Птах, Кукурудза, Вермішель
Пісні страви
На обід
Супи

Коли хочеться супу, а часу в обріз, приготуйте цей легкий курячий суп з вермішеллю. Його родзинкою є присутня в ньому кукурудза, яка робить його більш цікавим і насиченим.

Для приготування супу «Салоніки» нам потрібно відварити курячу грудку, вийняти її. Додати в бульйон кукурудзу, потім зажарку з моркви і цибулі. Всипати вермішель, спеції і варити до готовності. Відразу подавати, додавши варену грудку і зелень. Смачного!

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Кукурудза - 70 грам (консервована)
  • Вермішель - 150 грам (тонка)
  • Морква - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 50 грам
  • Масло рослинне - 40 грам
  • Сіль - 1 За смаком
  • Спеції - 1 За смаком (коріандр мелений)
  • Зелень - 1 пучок
  • Вода - 1.5 L
вермішелевий суп
Приготуйте всі необхідні інгредієнти.
вермішелевий суп
Курячі грудки промийте, відваріть її в солоній воді до готовності. Вийміть з бульйону, покладіть в поліетиленовий пакет і зав'яжіть. Це потрібно, щоб вона не заветріться і не втратила свою соковитість.
вермішелевий суп
У киплячий бульйон покладіть кукурудзу, варіть п'ять хвилин при слабкому кипінні.
вермішелевий суп
Поки варилася грудка, підсмажте на олії різаний кубиком цибулю і терту моркву до готовності. Додайте в бульйон до кукурудзи.
вермішелевий суп
У киплячий бульйон до кукурудзи всипте дрібну вермішель (краще твердих сортів), лавровий лист і спеції. Додати сіль за смаком і варити до готовності.
вермішелевий суп
Поріжте грудку, розкладіть по тарілках, додайте суп і зелень. Відразу подавайте.
вермішелевий суп
Смачного!

Схожі рецепти