Вермішелевий суп «Салоніки»
(покроковий рецепт з фото)
Коли хочеться супу, а часу в обріз, приготуйте цей легкий курячий суп з вермішеллю. Його родзинкою є присутня в ньому кукурудза, яка робить його більш цікавим і насиченим.
Для приготування супу «Салоніки» нам потрібно відварити курячу грудку, вийняти її. Додати в бульйон кукурудзу, потім зажарку з моркви і цибулі. Всипати вермішель, спеції і варити до готовності. Відразу подавати, додавши варену грудку і зелень. Смачного!
- Куряча грудка - 1 штука
- Кукурудза - 70 грам (консервована)
- Вермішель - 150 грам (тонка)
- Морква - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 50 грам
- Масло рослинне - 40 грам
- Сіль - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком (коріандр мелений)
- Зелень - 1 пучок
- Вода - 1.5 L
Приготуйте всі необхідні інгредієнти.
Курячі грудки промийте, відваріть її в солоній воді до готовності. Вийміть з бульйону, покладіть в поліетиленовий пакет і зав'яжіть. Це потрібно, щоб вона не заветріться і не втратила свою соковитість.
У киплячий бульйон покладіть кукурудзу, варіть п'ять хвилин при слабкому кипінні.
Поки варилася грудка, підсмажте на олії різаний кубиком цибулю і терту моркву до готовності. Додайте в бульйон до кукурудзи.
У киплячий бульйон до кукурудзи всипте дрібну вермішель (краще твердих сортів), лавровий лист і спеції. Додати сіль за смаком і варити до готовності.
Поріжте грудку, розкладіть по тарілках, додайте суп і зелень. Відразу подавайте.
Смачного!