Вересковий тетерев
(покроковий рецепт з фото)
Це тематичне печиво готується до свята рівнодення. Таке печиво не сплутати з іншим, воно смачне і гарне, точно сподобається дітям. Обов'язково дізнайтеся, як приготувати тетерки.
Печиво виходить смачним і хрустким, як сухарики або бублики. Таке печиво можна приготувати дітям в школу або подати до чаю. Воно гарне і цікаве, готується круглої форми з затейнимі візерунками всередині, до його приготування можна з легкістю залучити дітей, вони будуть тільки раді.
1. У миску просіваємо борошно, додаємо дрібку солі. У центрі робимо поглиблення, туди наливаємо мед і рослинне масло, доливаємо води і робимо заміс.
2. Після того як отримали тісто, відразу ж приступаємо до роботи. Від загальної маси відщипуємо маленькі шматочки, скачуємо з них ковбаскою. Уже з отриманих ковбасок і скручуємо печиво химерної форми.
3. Деко застилає папером для випічки, укладаємо на нього готові тетерки, відправляємо їх в розігрітий до 180-190 градусів духовку на 20-30 хвилин. Готове печінку можна довго зберігати і радувати своїх домашніх.
- Вода - 200 мілілітрів
- Борошно житнє - 400 грам
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
1. У миску просіваємо борошно, додаємо дрібку солі. У центрі робимо поглиблення, туди наливаємо мед і рослинне масло, доливаємо води і робимо заміс.
2. Після того як отримали тісто, відразу ж приступаємо до роботи. Від загальної маси відщипуємо маленькі шматочки, скачуємо з них ковбаскою. Уже з отриманих ковбасок і скручуємо печиво химерної форми.
3. Деко застилає папером для випічки, укладаємо на нього готові тетерки, відправляємо їх в розігрітий до 180-190 градусів духовку на 20-30 хвилин. Готове печінку можна довго зберігати і радувати своїх домашніх.