Рецепт Вегетаріанський розсольник з рисом фото

Вегетаріанський розсольник з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи , Розсольник
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування вегетаріанського розсольнику з рисом - відмінний варіант не тільки для обіду, але і на вечерю. Дивимося і записуємо собі в куховарську книгу!

Опис приготування:

Зазвичай розсольник намагаюся робити ще і з капустою, але в цей раз вирішила обмежитися просто картоплею і рисом. Для приготування вегетаріанського розсольнику з рисом нам знадобиться довгий рис, парочка солоних огірків, можна маринованих. Із зелені я додаю кріп і петрушку.

  • Мал - 0, 5 склянки
  • Картопля - 3 штуки
  • Солоні огірки - 5 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Рослинна олія - 30 грам
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Спеції, зелень - За смаком
вегетаріанський розсольник з рисом - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
вегетаріанський розсольник з рисом - фото крок 2
Картоплю ріжемо кубиками.
вегетаріанський розсольник з рисом - фото крок 3
Морквину тремо на тертці.
вегетаріанський розсольник з рисом - фото крок 4
Цибулю ріжемо кубиками.
вегетаріанський розсольник з рисом - фото крок 5
Огірочки теж трьом на тертці.
вегетаріанський розсольник з рисом - фото крок 6
Обсмажуємо цибулю з морквою.
вегетаріанський розсольник з рисом - фото крок 7
До овочів можете додати томатну пасту для кольору. Рис ставимо варитися, варимо хвилин 10, потім додаємо картоплю. Як закипить - зажарку і огірочки.
Вот такой вот вегетаріанський розсольник з рисом. Смачного!

Схожі рецепти