Вегетаріанський розсольник з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування вегетаріанського розсольнику з рисом - відмінний варіант не тільки для обіду, але і на вечерю. Дивимося і записуємо собі в куховарську книгу!
Зазвичай розсольник намагаюся робити ще і з капустою, але в цей раз вирішила обмежитися просто картоплею і рисом. Для приготування вегетаріанського розсольнику з рисом нам знадобиться довгий рис, парочка солоних огірків, можна маринованих. Із зелені я додаю кріп і петрушку.
- Мал - 0, 5 склянки
- Картопля - 3 штуки
- Солоні огірки - 5 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 30 грам
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Спеції, зелень - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Картоплю ріжемо кубиками.
Морквину тремо на тертці.
Цибулю ріжемо кубиками.
Огірочки теж трьом на тертці.
Обсмажуємо цибулю з морквою.
До овочів можете додати томатну пасту для кольору. Рис ставимо варитися, варимо хвилин 10, потім додаємо картоплю. Як закипить - зажарку і огірочки.
Вот такой вот вегетаріанський розсольник з рисом. Смачного!
Вот такой вот вегетаріанський розсольник з рисом. Смачного!