Рецепт Вегетаріанський розсольник з перловкою фото

Вегетаріанський розсольник з перловкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Перлова крупа
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи , Солоне , Розсольник
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Вегетаріанський розсольник з перловкою - ситний смачний супчик. Його добре готувати влітку або під час посту. Розсольник можна готувати з грибами або без них. Основою супу буде засмажкою на маслі.

Опис приготування:

Рецепт вегетаріанського розсольнику з перловкою розрахований на 3 літра води. Розсольник можна готувати на м'ясному або курячому бульйоні. Крупу перлову можна замочувати з вечора, тоді обсмажування не потрібно. Вегетаріанський розсольник з перловкою - приємний суп з легкою кислинкою, так що коли будете готувати, пробуйте, чи достатньо розсолу в супі. У розсольник можна додавати маслини. Успіхів і приємного апетиту!

  • Картопля - 500 грам
  • Огірки солені - 300 грам
  • Перловка - 100 грам
  • Морква - 150 грам
  • Цибуля - 150 грам
  • Масло для смаження - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Зелень - 1 пучок
вегетаріанський розсольник з перловкою - фото крок 1
На розпеченій сковороді обсмажте перловку 5 хвилин.
вегетаріанський розсольник з перловкою - фото крок 2
Обсмажену крупу помийте і варіть 30 хвилин.
вегетаріанський розсольник з перловкою - фото крок 3
Поки вариться крупа, поріжте картоплю.
вегетаріанський розсольник з перловкою - фото крок 4
Цибуля поріжте півкільцями.
вегетаріанський розсольник з перловкою - фото крок 5
Моркву наріжте соломкою.
вегетаріанський розсольник з перловкою - фото крок 6
Поріжте огірки і разом з картоплею відправте в каструлю.
вегетаріанський розсольник з перловкою - фото крок 7
Цибуля обсмажте до прозорості, додайте моркву. Смажте 5-7 хвилин.
вегетаріанський розсольник з перловкою - фото крок 8
Зажарку відправте в каструлю.
вегетаріанський розсольник з перловкою - фото крок 9
Додайте спеції і, якщо потрібно, розсіл, варіть ще хвилин десять.

Схожі рецепти