Рецепт Вегетаріанські зрази фото

Вегетаріанські зрази
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня , Донська кухня
Овочі, Молочні продукти, Картопля, Сир, Морква, Адигейський сир
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На полуденок
Гарячі страви, Зрази

Вегетаріанські зрази - улюблене блюдо української кухні, яке я готую ні з м'ясом, а з морквою і адигейським сиром.

Вегетаріанські зрази готуються дуже легко. Основа для зраз робиться з звареного в мундирі картоплі, а начинка готується з овочів і адигейського сиру. Овочі ви можете використовувати найрізноманітніші - які у вас є в холодильнику, так що не бійтеся імпровізувати. Це завжди вітається! Обов'язково спробуйте приготувати крем-соус з даного рецептом. Він прикрасить вегетаріанські зрази, та й взагалі стане постійним гостем у вашому домі.

  • Картопля - 1, 5 кілограма
  • Морква - 1 штука
  • Адигейський сир - 200 грам
  • Вершки - 50-100 мілілітрів
  • Петрушка - - За смаком
  • Спеції - - За смаком (куркума, чорний перець, сіль, 1 стручок сушеного рукавичок чилі )
  • Горіхи кешью - 150 грам (нижче всі інгредієнти для крем-соусу)
  • Свіжий імбир - 30 грам
  • Стручок гострого перцю - 1 штука
  • Braai - 50 грам
  • Лимонний сік - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів
вегетаріанські зрази - фото крок 1
Підготуємо всі необхідні інгредієнти для приготування вегетаріанських зраз.
вегетаріанські зрази - фото крок 2
А також всі необхідні інгредієнти для крем-соусу.
вегетаріанські зрази - фото крок 3
Картоплю треба відварити в мундирі, остудити, очистити і зробити з неї пюре. Сир дрібно розкришити, а моркву натерти на тертці.
вегетаріанські зрази - фото крок 4
Сковорідку розігріваємо і обсмажуємо в ній морква і сир близько 10 хвилин, потім додаємо приправи: kurkumu, сіль, розмелений перець чилі і вершки. В останній момент додаємо посічену зелень і все добре перемішуємо. Начинка для зраз готова!
вегетаріанські зрази - фото крок 5
Тепер робимо самі зрази. Для цього руки змочити водою або смажена маслом. В долоні формуємо з пюре товсту корж (якщо виходить рідка, то додати до картоплі трохи борошна). Потім на корж викладаємо начинку і заліплює. Залепліваются слід сумлінно, щоб начинка не виплила під час смаження. Зразу обвалюють з двох сторін у борошні й обсмажуємо на сковорідці в маслі. Також можна запікати на деку в духовці (при 180 градусах 30 хвилин).
вегетаріанські зрази - фото крок 6
Готові зрази подавати з крем-соусом. Для того, щоб приготувати крем-соус слід за допомогою блендера розмолоти і змішати всі інгредієнти, призначені для цього соусу: кешью, тертий імбир, Kinzu, перець, сіль, воду і лимонний сік.
вегетаріанські зрази - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти