Рецепт Вегетаріанські відбивні з кабачків фото

Вегетаріанські відбивні з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку , Літні
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 25 хв.

А ви пробували відбивні з кабачків? Не тільки вегетаріанці можуть дозволити собі велика кількість овочів. Давайте я розповім, як приготувати вегетаріанські відбивні з кабачків! Це смачне блюдо, пробуйте!

Опис приготування:

Вегетаріанські відбивні з кабачків подавайте до столу гарячими з улюбленими соусами, відмінно підійде сметанний або томатний (на основі свіжий томатів, перцю і спецій). Процес приготування дуже простий, а результат… пробувати вам! Мені дуже сподобалося. Хай щастить!

  • Кабачок - 2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Панірувальні сухарі - 1 Склянка( (у мене з сиром))
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
вегетаріанські відбивні з кабачків - фото крок 1
Підготуйте продукти. Кабачки вимийте. Кількість сухарів і борошна зразкову, може знадобитися менше.
вегетаріанські відбивні з кабачків - фото крок 2
Кабачки порізати навскоси тонкими пластинками, товщина - приблизно 5-7 мм.
вегетаріанські відбивні з кабачків - фото крок 3
На дерев'яній дошці розкладіть кабачки, кожне колечко посоліть і поперчіть. Легенько відбийте молоточком з двох сторін. Не перестарайтеся, щоб кабачки не лопаються. Складіть в глибоку посудину і додайте дрібно рубаний часник, перемішайте і залиште на 10 хвилин.
вегетаріанські відбивні з кабачків - фото крок 4
Підготуйте все для панірування кабачків: борошно, панірувальні сухарі і льезон (суміш яєць і солі, перцю). Кожне колечко кабачка обвалюють спочатку в борошні.
вегетаріанські відбивні з кабачків - фото крок 5
Потім - в льєзон.
вегетаріанські відбивні з кабачків - фото крок 6
І в кінці обваляйте в панірувальних сухарях.
вегетаріанські відбивні з кабачків - фото крок 7
Викладайте відбивні з кабачків в розігріте масло і смажте до золотистої скоринки на середньому вогні.
вегетаріанські відбивні з кабачків - фото крок 8
Готові відбивні зніміть зі сковороди на паперові серветки, щоб прибрати зайвий жир. Подавайте гарячими з соусами. Приємного!

Схожі рецепти