Вегетаріанські відбивні з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
А ви пробували відбивні з кабачків? Не тільки вегетаріанці можуть дозволити собі велика кількість овочів. Давайте я розповім, як приготувати вегетаріанські відбивні з кабачків! Це смачне блюдо, пробуйте!
Вегетаріанські відбивні з кабачків подавайте до столу гарячими з улюбленими соусами, відмінно підійде сметанний або томатний (на основі свіжий томатів, перцю і спецій). Процес приготування дуже простий, а результат… пробувати вам! Мені дуже сподобалося. Хай щастить!
- Кабачок - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка( (у мене з сиром))
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
Підготуйте продукти. Кабачки вимийте. Кількість сухарів і борошна зразкову, може знадобитися менше.
Кабачки порізати навскоси тонкими пластинками, товщина - приблизно 5-7 мм.
На дерев'яній дошці розкладіть кабачки, кожне колечко посоліть і поперчіть. Легенько відбийте молоточком з двох сторін. Не перестарайтеся, щоб кабачки не лопаються. Складіть в глибоку посудину і додайте дрібно рубаний часник, перемішайте і залиште на 10 хвилин.
Підготуйте все для панірування кабачків: борошно, панірувальні сухарі і льезон (суміш яєць і солі, перцю). Кожне колечко кабачка обвалюють спочатку в борошні.
Потім - в льєзон.
І в кінці обваляйте в панірувальних сухарях.
Викладайте відбивні з кабачків в розігріте масло і смажте до золотистої скоринки на середньому вогні.
Готові відбивні зніміть зі сковороди на паперові серветки, щоб прибрати зайвий жир. Подавайте гарячими з соусами. Приємного!