Вегетаріанські чебуреки
(покроковий рецепт з фото)
Вегетаріанські чебуреки - це дуже смачно і Жирненький. Але воно того варте! Прекрасна розвага для тих, хто вважає за краще вегетаріанську їжу!
Вегетаріанські чебуреки можна приготувати практично з будь-яких овочів! По секрету скажу, що вегетаріанські чебуреки особливо гарні з баклажанами, так як ці овочі самі по собі жирні, і чебуреки в результаті точно не будуть сухими!
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Селера - 3 штуки (стебла)
- Куркума - 1/2 чайних ложки
- Мелений тмин - 1/2 чайних ложки
- Сіль, перець, зелень - - За смаком
- Борошно - 2 склянки
- Дріжджі - 1 Ст. Ложка
- Тепла вода - 1/2 склянки
Спочатку потрібно замісити дріжджове тісто і поставити його настоюватися під рушником. В цей час готуємо начинку. Картопля слід почистити, нарізати дрібними кубиками.
Картопля обсмажувати в олії зі спеціями до золотистої скоринки.
Поки готується картопля нарізати дрібно селера і натерти на крупній тертці моркву.
Селера і моркву обсмажити з томатом окремо від картоплі. Обсмажувати, поки овочі не стануть м'якими. Потім змішати їх з картоплею. Начинку посолити, поперчити і приправити свіжою зеленню.
Тісто має зрости в два рази!
Потім тісто слід трохи помісити руками. Далі сформувати коржі середнього розміру. У центр кожного коржика рясно викласти начинку, згорнути по Палама і заліпити.
Потім в добре розігріту сковорідку з олією викладаємо чебуреки і обсмажуємо з двох сторін до красивої рум'яної скоринки.